A rendőrök két járművezetéstől eltiltott sofőrt szűrtek ki a forgalomból
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 10. hétfő

Lörinc ünnepli névnapját.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek A rendőrök két járművezetéstől eltiltott sofőrt szűrtek ki a forgalomból
A rendőrök két járművezetéstől eltiltott sofőrt szűrtek ki a forgalomból PDF Nyomtat Email
2020 július 06., hétfő 13:23

Az Edelényi Rendőrkapitányság őrizetbe vette azokat a járművezetőket, akik érvényes vezetői engedély nélkül, valamint az eltiltás hatálya alatt közlekedtek.
A Bódvaszilasi Rendőrőrs járőrei 2020. július 1-jén 17 óra előtt lettek figyelmesek Szín és Szinpetri települések közötti útszakaszon egy bukósisak nélkül közlekedő segéd-motorkerékpárosra. A rendőrök intézkedésük során megállapították, hogy a motort vezető férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és a járművezetéstől korábban a hatóság eltiltotta. A fiatalembert a járőrök később előállították a rendőrkapitányságra, ahol a hatóság elsőfokú határozatában a szabálysértőt 12 hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és 170.000 forint pénzbírsággal sújtotta.A Edelényi Rendőrkapitányság járőrei 2020. július 2-án 11 óra után Boldva, Mátyás király úton megállítottak egy gépjárművezetőt, aki autójával úgy vett részt a forgalomban, hogy vezetői engedélye nem volt, valamint a járművezetéstől korábban a hatóság eltiltotta. A nőt a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a hatóság elsőfokú határozatában a szabálysértőt 12 hónapra eltiltotta a járművezetéstől, valamint 180.000 forint pénzbírsággal sújtotta.A rendőrök mindkét járművezetőt szabálysértési őrizetbe vették.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások