Segítsenek a rendőröknek
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 6. hétfő

Vilmos, Bíborka ünnepli névnapját.
Holnap Herman napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Segítsenek a rendőröknek
Segítsenek a rendőröknek PDF Nyomtat Email
2020 február 28., péntek 14:25

A miskolci rendőrök egy közúti közlekedési baleset kapcsán kérik a lakosság segítségét.


A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05010/5087/2019. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

Miskolcon, a Repülőtéri út és a Várközy Lajos utcák kereszteződésében 2019. december 19-én 6 óra 55 perckor egy eddig ismeretlen típusú személygépjármű elütött egy a gyalogátkelőhelyen szabályosan áthaladó nőt. A gyalogos a balesetet követően a földre esett, majd a jármű vezetője megállt, felsegítette az asszonyt, és lekísérte őt az úttestről. A sofőr ezt követően visszafutott autójához, majd a letört alkatrészeket összeszedte és adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

Kérjük a lakosságot, hogy aki látta a balesetet, vagy az ez idáig ismeretlen sofőrről, illetve gépjárművéről információval rendelkezik, jelentkezzen!

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon (3526 Miskolc, Fábián kapu 4.), vagy telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központjában a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások