• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. július 17. kedd

Endre, Elek ünnepli névnapját.
Holnap Frigyes napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Szemtanúk jelentkezését várjuk
Szemtanúk jelentkezését várjuk PDF Nyomtat Email
2017 szeptember 22., péntek 15:38

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy, a belvárosban történt balesettel kapcsolatban.


A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05010/4523/2017. bűnügyi számon közúti veszélyeztetés bűntettének, valamint cserbenhagyás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 25 éves nemesbikki férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2017. szeptember 12-én 10 óra 43 perckor Miskolc, Szentpáli és Horváth Lajos utcák kereszteződésében egy fekete színű cseh rendszámú sportautóval kanyarodása során hirtelen gyorsította gépjárművét. A hibás manőver következtében a gépjármű megcsúszott, így veszélyeztette a gyalogos-átkelőhelyen áthaladók életét és testi épségét, majd egy forgalmi okok miatt álló ezüstszínű személygépjármű hátsó részének ütközött.

A sofőr azonban anélkül, hogy meggyőződött volna, hogy a baleset során bárki megsérült-e, elhajtott a helyszínről. A férfit a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2017. szeptember 12-én a délutáni órákban elfogták.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik hívja a megyei rendőr-főkapitányságot a  06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások