• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. január 19. péntek

Sára ünnepli névnapját.
Holnap Sebestyén napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek
Kék-Hírek
Győzelem a nemzetközi tornán PDF Nyomtat Email
2018 január 16., kedd 07:11

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság labdarúgó csapata nyerte a Salernoban megrendezett Nemzetközi Futsal Labdarúgó Tornát.

Bővebben...
 
Lezárt ügyek: Uzsorás család felelhet a bíróságon PDF Nyomtat Email
2018 január 16., kedd 07:09

Vádemelési javaslattal éltek az ózdi rendőrök azokkal a gyanúsítottakkal szemben, akik Csernely településen több, egzisztenciálisan kiszolgáltatott helyzetben lévő család részére adtak kölcsönt irreálisan magas kamatra.

Amint arról korábban már hírt adtunk, az Ózdi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást nyolc csernelyi lakossal szemben.

A gyanúsítottak Csernely településen több helyi család egzisztenciálisan kiszolgáltatott helyzetével visszaélve irreálisan magas kamatra adtak élelmiszert és készpénzt hitelbe.

Azon családokat, akik nem akartak a végeláthatatlan követeléseknek eleget tenni súlyos bántalmazások kilátásba helyezésével kényszerítették további fizetésre.

A bíróság a gyanúsítottak közül két férfi és egy nő előzetes letartóztatását 2017. február 23-án elrendelte, melyet az eljárás során mindvégig fenntartott.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségre.

 
 
 
Előzetesben a megyaszói díler PDF Nyomtat Email
2018 január 12., péntek 06:07

A rendőrök Megyaszón fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószert szerzett meg és adott környékbeli lakosoknak.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 25 éves megyaszói lakossal szemben. A gyanúsított 2018. január 10-ét megelőzően kábítószert szerzett meg, majd tovább értékesítette azt a településen. A férfi elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Szerencsi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai vettek részt.

A gyanúsítottnál tartott házkutatást követően a rendőrök a megyaszói férfit előállították a rendőrségre. A Szerencsi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásnak indítványozására.

Az illetékes nyomozási bíró elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

 
Legyél te is csapattag – Legyél te is rendőr PDF Nyomtat Email
2018 január 12., péntek 06:06

A Magyar Rendőrség utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak. A lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott, csak jelentkezni kell! A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium nyílt napot tartott 2018. január 12-én.

Az érdeklődők döntését támogató nyílt napon a rendészeti szakgimnázium munkatársai többek között bemutatták az oktatási helyszíneket, emellett felvilágosítást adtak a rendőri hivatásról, továbbá az érdeklődők fizikai erőnlétének felmérésére is adott volt a lehetőség.

A látogatók - többek között – részt vehettek bűn- és baleset megelőzési bemutatón, ízelítőt kaphattak a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi-technikai tevékenységéből, megtekinthették a szituációs-, bűnügyi-, közlekedési-, csapatszolgálati-, határrendészeti szakkabinetet, a szituációs lőteret és az iskola egyéb objektumait.

A szakemberek a felvételi jelentkezésről is részletes tájékoztatót tartottak, illetve az egészségi állapottal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre a rendészeti szakgimnázium orvosa válaszolt. A nyílt napon további programelemként szerepelt a lövészeti-, csapatszolgálati, alaki, bemutató is.

Az elkövetkező hetekben, hónapokban a toborzócsoportok több helyen is megjelennek a megyében, de a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők nem csak tőlük, hanem bármely rendőri szervnél érdeklődhetnek.

 
Lezárt ügyek: Bíróság elé állhat az ittas sofőr PDF Nyomtat Email
2018 január 12., péntek 05:48

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség azzal a férfival szemben, aki Járdánházán szeszes italtól befolyásolt állapotban vezette autóját.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 50 éves borsodnádasdi férfival szemben. A gyanúsított 2017. december 20-án 14 óra körül Járdánházán úgy vezette gépjárművét, hogy előtte szeszes italt fogyasztott.

A férfival szemben folytatott nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az ügyészségre.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

 
Lezárt ügyek: Rövid pórázon PDF Nyomtat Email
2018 január 10., szerda 05:28

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki nem megfelelően tartotta kutyáit Ormosbányán.

Bővebben...
 
Tiszta Kék – Legyél Te is rendőr! PDF Nyomtat Email
2018 január 09., kedd 15:03

A Magyar Rendőrség utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak. A lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott, csak jelentkezni kell! A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium nyílt napot tart 2018. január 12-én.

Bővebben...
 
Lezárt ügyek: segítségnyújtás nélkül továbbhajtott PDF Nyomtat Email
2018 január 09., kedd 13:00

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy ittas sofőrrel szemben, aki Sajóládon elütött egy kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül tovább hajtott.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások