Filmsorozatot forgatott a Budapest Airport!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. május 30. szombat

Zsanett, Janka ünnepli névnapját.
Holnap Angéla napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár Filmsorozatot forgatott a Budapest Airport!
Filmsorozatot forgatott a Budapest Airport! PDF Nyomtat Email
2018 augusztus 30., csütörtök 11:59

Kamarás Iván főszereplésével mini-sorozatot forgatott a Budapest Airport. A tréfás reptéri történetek július végétől, péntekenként mutatkoztak be a repülőtér Facebookoldalán és Youtube csatornáján.
Tipikus reptéri élethelyzeteket, szolgáltatásokat, az itt található üzletek kínálatát mutatja be szórakoztató módon a négy kisfilmből álló sorozat, amely Kamarás Iván főszereplésével készült. Az első kisfilm július 27-én mutatkozott be a nyilvánosság előtt, ezután minden pénteken, délelőtt 10 órakor újabb és újabb darabok debütáltak a közösségi médiában. A filmeket Géczy Dávid rendezte.

Kamarás Iván egyébként nem mozog idegenül a budapesti repülőtéren, hiszen sokat repül aktuális munkái okán is, de alapvetően az utazás szerelmese. Ezen túl fellépett a SkyCourtban egy különleges repülőtéri koncerten is.  „A filmekkel szerettük volna egy kicsit más formában megmutatni mindazt, amit a reptér nyújthat az utasainak: például új budapestről elérhető desztinációk, éttermeink és üzleteink ajánlatai, reptéri vásárlási élmény, illetve a közlekedési- és kényelmi szolgáltatások bemutatása.  Kifejezetten úgy készültek a filmek, hogy csak a közösségi médiában kerülnek sugárzásra, a sztorin van a hangsúly, a sajátságos humor pedig ráerősít a helyzetekre. Mindehhez tökéletes választásnak bizonyult, hogy Kamarás Iván a filmek főszereplője. Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk az első kisfilmek megjelenése után, a nagy sikerre való tekintettel már most zajlanak a folytatás előkészületei.” – mondta Nagy Szilvia, digitális szolgáltatások vezető.A filmek az alábbi linkeken nézhetőek meg:1.    Film – A Szív útjai

https://www.youtube.com/watch?v=Sfg0fj5KE9A2.    Film – Mr. Boss

https://www.youtube.com/watch?v=yMR-78SRRgY3.    Film – A próbavásárló

https://www.youtube.com/watch?v=Tl1Gq7h5mrE4.    Film – Szabó úr, a reptéri utas

https://www.youtube.com/watch?v=IguyP28H42U&t=9sblog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások