• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. január 20. szombat

Sebestyén ünnepli névnapját.
Holnap Ágnes napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár Egymásnak esett Tóth Gabi és Náray Erika
Egymásnak esett Tóth Gabi és Náray Erika PDF Nyomtat Email
2017 szeptember 01., péntek 10:25

Ahogyan azt a Class FM hallgatói már megszokhatták, nem telhet el Morning Show sztárvendég nélkül. Nem volt ez másképp csütörtök reggel sem, Pataki Zita, Stohl András és Janklovics Péter ezúttal Tóth Gabival beszélgetett.  Kiderült, hogy az énekesnő min dolgozik jelenleg és az is, minek köszönhető zenei stílusváltása és milyen hatással volt rá halálközeli élménye.

A csütörtök reggeli Morning Show sztárvendége ezúttal Tóth Gabi volt, aki jelenleg együtt dolgozik a Class FM egyik műsorvezetőjével: hiszen Stohl Andrással együtt játszanak a szeptemberben debütáló Hegedűs a háztetőn c. musicalben. Éppen ezért András elsőként azt kérdezte meg Gabitól, izgul-e a közelgő előadás miatt.


„Korábban is volt lehetőségem musicalben játszani, ezért a közeg már nem teljesen ismeretlen számomra, de persze azért izgulok. Különösen most, mivel ez alkalommal egy „verekedős” jelenetben is részt veszek Náray Erikával. A legutóbbi próbán még egy kis sérülést is sikerült összeszedem, annyira komolyan vettem a dolgot” – mesélte Gabi.

A musicalszereplés mellett természetesen zenei karrierjére is fókuszál az énekesnő, aki elárulta, hogy az elmúlt időszakban komoly zenei stílusváltáson esett át, ezért a jövőben más énekstílusban hallhatják a hangját. „13 év turnézást követően az ember eljut arra pontra, hogy azt érzi, hogy ezek a fellépések már nem adnak pluszt, és kiég ebben az egészben. Én is megéreztem, hogy váltanom kell, most sokkal inkább húz a szívem az etno és az autentikus zenei világ felé. Ennek köszönhetően az elmúlt időszakban a néprajzkutatás is jelentős szerepet töltött be a mindennapjaimban” – árulta el Tóth Gabi, aki azt is elmondta, úgy érzi a váltás óta sokkal harmonikusabban él.


A beszélgetés során az is kiderült, Gabinak 18 évesen már halálközeli élményben is része volt. Az énekesnő egy nőgyógyászati betegség miatt életmentő beavatkozáson esett át, amelyet követően szokatlan érzésre lett figyelmes. „Észrevettem, hogy kizárólag zöld színű ruhákat voltam képes hordani körülbelül egy fél éven keresztül. Ez nagyon furcsa volt számomra, ezért utánanéztem, hogy milyen jelentőséggel bírhat ez a zöld szín. Kiderült, hogy az egészség és az újjászületés színe” – mesélte az énekesnő.


Aki lemaradt az élő adásról, a Class FM Facebook oldalán visszanézheti Tóth Gabi szereplését.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások