• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. május 20.

Bernát, Felícia ünnepli névnapját.
Holnap Konstantin napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Mától megszűnt a fizető parkolás Ózdon
Mától megszűnt a fizető parkolás Ózdon PDF Nyomtat Email
2011 február 01., kedd 20:30

December 23-tól még csak szünetelt,mától viszont teljesen megszűnt a fizetős parkolási rendszer Ózdon. A Parking Hungary Kft. vezetője pénteken délben vette át azt a levelet, amelyben a város vezetése tudatta: felbontottnak tekinti az évekkel ezelőtt megkötött hosszú távú szerződést.

Ózdnak évente csupán 1-1.5 millió forint bevételt hozott az eddig érvényben lévő rendszer. Az új városvezetés már tavaly októberben ígéretet tett arra, hogy teljesen megszünteti a 2004-től érvényben lévő parkolási formát. A cég és az önkormányzat több hónapos tárgyalássorozaton van túl, melynek lezárásaként a város vezetése – az utóbbi időben tapasztalt szerződésszegésekre hivatkozva - felmondta a hosszú távú szerződést.

- A Parking Hungary Kft. vezetője kézhez kapta azt a levelet, amelyben felmondtuk az érvényben lévő szerződést – hangsúlyozta Fürjes Pál, polgármester. – Február 1-jétől hivatalosan is megszűnik ez a rendszer. Ezzel együtt felhívtuk a cég figyelmét arra, hogy az automatákat ettől az időponttól tegyék működésképtelenné, február közepéig pedig szállítsák el a jelenlegi helyükről. Ezt követően végezzék el a tereprendezést is.

Fürjes Pál hangsúlyozta: az önkormányzat a tárgyalások során arra törekedett, hogy megtalálja a közös nevezőt, ám a Parking Hungary tulajdonosi köre elzárkózott mindenfajta együttműködéstől. Ezzel viszont elképzelhető, hogy az ügy nincs még lezárva, hiszen a cég peres úton próbálhatja meg bebizonyítani az igazát. A parkolás kérdésében kerestük a társaságot is, ám a cég irányítói nem kívántak elmondani a véleményüket a szerződés felmondásával kapcsolatban,-írja az ozd.hu

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások