DK: Az orbáni “járványkezelés” eredménye, hogy már az Egyesült Államokat is megelőztük halálozásban
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. április 20. kedd

Konrád, Tivadar ünnepli névnapját.
Holnap Konrád napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek DK: Az orbáni “járványkezelés” eredménye, hogy már az Egyesült Államokat is megelőztük halálozásban
DK: Az orbáni “járványkezelés” eredménye, hogy már az Egyesült Államokat is megelőztük halálozásban PDF Nyomtat Email
2021 március 03., szerda 14:05

Fél évvel ezelőtt még úgy tűnt, hogy Donald Trump siralmas és drámai következményekkel járó járványkezelését senkinek sem fog sikerülni alulmúlnia a világban. Mára változott a helyzet, a számok szerint ugyanis lakosságarányosan mostanra több magyar halt már bele a vírusba, mint amerikai. Az Orbán-kormány keményen “megdolgozott” ezért az eredményért: előbb 10 év alatt alaposan leépítette az egészségügyet, majd nem biztosította az egészségügyi dolgozóknak a szükséges védőfelszereléseket és maszkokat, aztán pedig elmulasztotta a tömeges tesztelést, ezáltal a kiterjedt kontaktkutatást is, hogy az i-re a pontot az egészségügyi dolgozók tömeges felmondásával járó egészségügyi szolgálati törvénnyel tegye fel.

A Demokratikus Koalíció szerint az orbáni “járványkezelés” eredménye, hogy már az Egyesült Államokat is megelőztük halálozásban. Ideje lenne észrevenni, hogy mekkora károkat okozott a Fidesz kormányzásképtelensége, és a tesze-tosza, kiszámíthatatlan pánikkormányzás: nagyszülők, édesapák és édesanyák, sőt erejük teljében lévő középkorúak és fiatalok vesztek oda a járványban, pedig egy jelentős részük biztosan megmenthető lett volna. Ki kell mondani, Magyarországon nem ellenzéki halálkampány van, hanem orbáni halálkormányzás. Drámai, de épp ennyire igaz is.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások