Adományok 10 családnak
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. április 11.

Zsolt, Leó ünnepli névnapját.
Holnap Gyula napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Adományok 10 családnak
Adományok 10 családnak PDF Nyomtat Email
2021 február 26., péntek 15:43

„10 CSALÁDNAK SEGÍTETTEK ADOMÁNYOKKAL A VELÜNK A VÁROS FRAKCIÓ TAGJAI

Tíz nehéz sorsú, az avasi lakótelepen élő családnak adott át élelmiszercsomagokat Fodor Zoltán és Bartha György, a Velünk a Város frakció tagjai. Az adományokat a Klapka utcai idősek klubjában vehették át az érintettek. Fodor Zoltán az ajándékozás előzményéről elmondta, az egymásért felelősséget érző miskolciaknak köszönhetően csak az utóbbi évben számos rászoruló családnak tudtak segíteni ruhaneművel, tűzifával, bútorokkal, háztartási gépekkel és egyéb más műszaki cikkel.

Korábbi karitatív gyűjtéséről értesülve Czupper András, az István Nádor Borlovagrend elnök-nagymestere a szervezet tagjai nevében több ezer forint értékben biztosított tartós élelmiszereket. Ehhez az adományhoz csatlakozott Bartha György, Szebeni Péter korábbi képviselő, valamint Nagy Ákos, a FIDESZ-KDNP frakcióvezetője.

Bartha György arról beszélt, hogy az adományok gyűjtését természetesen folytatják, hiszen sok nélkülöző család él a városban. Az a céljuk, hogy minél több családot vonjanak be a támogatotti körbe, akikhez eljuttatják a miskolciak adományait.

Fodor Zoltán köszönetet mondott a MESZEGYI dolgozóinak és vezetőinek, akik fáradságot nem ismerve segítenek, valamint a Klapka úti idősek klubja dolgozóinak, akik folyamatosan gyűjtik a felajánlásokat. Felhívta a figyelmet: akik úgy érzik, segíteni szeretnének rászoruló miskolci családokon, keressék őt felajánlásaikkal, a ruha- és élelmiszer adományokat pedig az Idősek klubjában adhatják le. „

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások