Az önkormányzati intézmények és a Holding-cégek parkolóit is megnyitják a lakosság előtt
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. január 21. csütörtök

Ágnes ünnepli névnapját.
Holnap Vince napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Az önkormányzati intézmények és a Holding-cégek parkolóit is megnyitják a lakosság előtt
Az önkormányzati intézmények és a Holding-cégek parkolóit is megnyitják a lakosság előtt PDF Nyomtat Email
2020 november 23., hétfő 18:45

Az parkolóházak és mélygarázsok mellett az önkormányzati intézmények és a Miskolc Holding tagvállalatainak parkolóit is megnyitják a miskolci lakosság előtt este hét és reggel hét óra között a legutóbbi kormányzati intézkedésekkel összhangban – erre Veres Pál polgármester kérte fel az érintett cégek és intézmények vezetőit.

 

November 23-án 19:00 órától ingyenes a parkolás az éjszakai időszakban a Patak utcai, az Európa téri, illetve a Hősök tere alatt működő mélygarázsban, és szabadon használhatók a MIHŐ Kft., a MiReHU Nonprofit Kft., a MIREND-SEC Kft., a Miskolci Sportcentrum Kft., a MiProdukt Kft., a MIVÍZ Kft., a Miskolc Fürdők Kft., a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft., az MVK Zrt., a Miskolci Kulturális Központ, a Miskolci Közintézmény-működtető Központ, a MESZEGYI, a Herman Ottó Múzeum, valamint a Miskolci Önkormányzati Rendészet telephelyeinek területén található parkolóhelyek is.

 

Ugyancsak szabadon használhatók a miskolci óvodák, a Nyitnikék, a Százszorszép, az Eszterlánc, a Diósgyőri, a Belvárosi, az Avastetői, valamint a Napraforgó Óvoda és tagóvodáik parkolói este héttől reggel hétig.

 

A parkolókat az éjszakai időszakban a kormányzati védelmi intézkedéseknek megfelelően nyitották meg Miskolcon is.

 

A Régiposta utcai parkolóházat Miskolc vezetése már korábban, a felszíni parkolás ingyenessé tételével egy időben saját hatáskörben megnyitotta a miskolci autósok előtt, így az már november eleje óta díjmentesen használható.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások