Újabb kedvezményt kínál a Miskolc Holding az önkormányzati tulajdonú üzletek bérlőinek
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. május 29. péntek

Magdolna ünnepli névnapját.
Holnap Zsanett, Janka napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Újabb kedvezményt kínál a Miskolc Holding az önkormányzati tulajdonú üzletek bérlőinek
Újabb kedvezményt kínál a Miskolc Holding az önkormányzati tulajdonú üzletek bérlőinek PDF Nyomtat Email
2020 április 07., kedd 20:40

A Miskolc Holding Zrt. a bejelentett veszélyhelyzet óta kiemelt figyelemmel kíséri az ingatlangazdálkodási folyamatokat. Az Ingatlangazdálkodási Igazgatóság kezdeményezésére -Veres Pál polgármester döntése alapján - az önkormányzati ingatlanokban működő, nyitvatartási korlátozás alá eső üzletek díjának 50 %-os csökkentését vezette be április 1-től.

A kedvezmény érvényesítéséhez az érintettnek a napokban kapják meg a szerződésmódosítást. Amennyiben bármelyik önkormányzati tulajdonú üzlethelyiség bérlője úgy ítéli meg, hogy a 2020. II. negyedévre biztosított 50 %-os bérleti díj kedvezmény a vállalkozásának nem elfogadható, számára - a bérleti szerződésben biztosított 3 hónapos felmondási idő alkalmazása nélkül, illetve a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló kormányrendeletben írt felmondást kizáró rendelkezéseket is figyelembe véve - a Holding biztosítja a közös megegyezésen alapuló 1 hónapos időtartam alkalmazásával történő szerződés megszüntetést.


A szerződés fentiek szerinti közös megegyezéssel történő megszüntetésének lehetőségét az Ingatlangazdálkodási Igazgatóság valamennyi bérlő, így a hivatkozott Kormányrendeletben foglalt felmondási tilalom alá tartozó tevékenységi körökben működő üzlet számára is biztosítja-jelentette ki Prokaj Tamás a Miskolc Holding Zrt. Ingatlanértékesítési Igazgatóságának üzleti ingatlanhasznosítási vezetője


A Miskolc Holding Zrt bízik abban, hogy az általa kínált újabb lehetőség, hozzájárulhat a bérlők veszteségeinek minimalizálásához.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások