„Itt van az ősz, itt van újra” – Miskolci Termelői Nap
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 27. csütörtök

László ünnepli névnapját.
Holnap Levente, Irén napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek „Itt van az ősz, itt van újra” – Miskolci Termelői Nap
„Itt van az ősz, itt van újra” – Miskolci Termelői Nap PDF Nyomtat Email
2018 október 11., csütörtök 11:18

A megszokott helyen és időben, újra a harmadik vasárnapon kerül megrendezésre a Miskolci Termelői Nap. Őszi hangulattal, helyi és környékbeli termelők kiváló termékeivel, kiállítással, kézműves játékokkal és zenével várja a látogatókat Miskolc város kedvenc belvárosi piaca.
Az október 21-i Termelői Napon „Helyből, helyit!” - címmel szervez helyi termelőket támogató programcsomagot az Ökológiai Intézet Alapítvány és az Öko Kertész Klub Miskolc. Termény- és befőtt bemutató, kiskert fotópályázat, kóstoltatás, hasznos vásárlói tanácsadás, öko játékok, totók és nyeremények várják majd az érdeklődőket.
A MINŐIES Alapítvány kézműves foglalkozásokat tart az októberi rendezvényen. Kavics- és gipszfestés, papírszőlő készítés, fonás, számkígyó, labirintus vár a kicsikre és nagyokra egyaránt a MINŐIES Alapítvány szervezésében.
A „Közösségerősítés a generációk között MINŐIES-en” című EFOP-1.3.5-16-2016-00425 azonosító számú projekt keretében rajz- és fotóversenyt hirdetett a MINŐIES Alapítvány, melynek eredményhirdetése és a díjátadása 11 órától lesz. A legjobb beérkezett munkákat bemutatják az Erzsébet téren.
Természetesen a zene sem maradhat el, 11.30-tól a Számadó zenekar szórakoztatja könnyed, őszi dallamokkal a kedves érdeklődőket.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások