Nono felfüggesztve
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. február 21. csütörtök

Eleonóra ünnepli névnapját.
Holnap Gerzson napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Nono felfüggesztve
Nono felfüggesztve PDF Nyomtat Email
2018 február 01., csütörtök 19:08

Azonnali hatállyal felmenti a munkavégzés alól Jose Antonio Delgadot a DVTK, valamint fegyelmi eljárást indít a labdarúgó ellen.
Nono felfüggesztve
A klub vezetése azért határozott így, mert a spanyol játékos január 30-án az M4 Sport televízió műsorában engedély nélkül nyilatkozott és becsmérelte edzőjét. (A diósgyőri labdarúgók szerződése kiköti, hogy a játékosok csak a klub engedélyével adhatnak interjút.) A szerződésszegést tovább súlyosbítja, hogy a labdarúgó hamis vádakkal illette Bódog Tamást. A DVTK semmilyen körülmények között nem tolerálja a szakembert ért támadásokat, különös tekintettel arra, hogy Bódog Tamás vezetőedzőként a klub értékrendjével, a labdarúgásról alkotott filozófiájával azonosult. Álláspontunk szerint nemcsak jogi, hanem morális szempontból is aggályos a játékos magatartása.

A DVTK vezetése sajnálja, hogy Jose Antonio Delgado nem tudta sportemberhez méltó módon feldolgozni, hogy a csapat vezetőedzője fegyelmi problémákra hivatkozva a klub vezetésével egyetértésben úgy határozott: nincs szüksége rá az első csapatban. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy ilyen döntés a játékos számára pszichés és szakmai veszteséget jelent, ez azonban senkit nem jogosít fel arra, hogy az edzőjét a nagy nyilvánosság előtt becsmérelje és jó hírét rontsa.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások