Borsod-Abaúj-Zemplén megye hírei
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. január 20. szerda

Sebestyén ünnepli névnapját.
Holnap Ágnes napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek
Borsod-Abaúj-Zemplén megye hírei
Elhunyt Dr. Kriza Ákos, Miskolc korábbi polgármestere PDF Nyomtat Email
2021 január 19., kedd 10:25

Hosszú, súlyos, méltósággal viselt betegség után 2021. január 18-án elhunyt Dr. Kriza Ákos, Miskolc korábbi polgármestere.

Bővebben...
 
Y-híd: zöld utat kapott az alternatív- és a kerékpár út PDF Nyomtat Email
2021 január 18., hétfő 10:37

Hozzájárult és forrást is biztosít az alternatív út építéséhez és a kerékpárút kialakításához az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a miskolci Y-híd építése kapcsán – erről a minisztérium államtitkára tájékoztatta a napokban Csöbör Katalin, országgyűlési képviselőt.

Bővebben...
 
Tájékoztató a zöldhulladék gyűjtési rendszer aktualitásairól PDF Nyomtat Email
2021 január 18., hétfő 09:34

A BMH Nonprofit Kft. (a továbbiakban: BMH), mint Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladat ellátására kijelölt gazdasági társaság 2021.01.01-i hatállyal módosította a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződését az egyes önkormányzati társulásokkal, ideértve a Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulást (a továbbiakban: Társulás) is. A módosítás a jelenlegi zöldhulladék gyűjtési rendszert is érintette.

Bővebben...
 
Szállingózik a hó Miskolcon – óvatosan az utakon! PDF Nyomtat Email
2021 január 17., vasárnap 10:40

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. vasárnap reggel 6:00-ig a főközlekedési útvonalakon és buszútvonalakon alászórást végzett. A munkavégzés az OMSZ időjárás előrejelzése alapján történt, ami hószállingózást, illetve kisebb havazást jelzett vasárnapra is.

Bővebben...
 
7+1 biztonságosan látogatható látnivaló Miskolcon és környékén PDF Nyomtat Email
2021 január 15., péntek 16:30

Február 1-ig még biztosan tartanak a turizmust érintő korlátozó intézkedések, amelyek miatt a turisztikai attrakciók nagy része nem látogatható. A kirándulni vágyókat azonban számos lehetőség várja ebben a helyzetben is, ahol biztonságos körülmények között, a szabályokat teljes mértékig betartva mozdulhatnak ki a négy fal közül, és szerezhetnek élményeket a téli időszakban.

Bővebben...
 
Rendészek is segítik a kirándulókat a Bükkben PDF Nyomtat Email
2021 január 15., péntek 12:07

A télies időjárás miatt várhatóan sokan választják kirándulási helyszínnek a Bükköt ezen a hétvégén is. A rendőrség munkáját segítve a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai is jelen lesznek a területen, elsősorban a Bánkútra feljutást segítik majd.

Bővebben...
 
Az alkalmazkodás a siker záloga PDF Nyomtat Email
2021 január 14., csütörtök 16:00

„A gyors éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás tekintetében versenyt futunk az idővel. Nem hagyhatjuk, hogy az alkalmazkodás az éghajlat-politikai intézkedések elfeledett szegmensévé váljon.

Bővebben...
 
Miskolc várja az EU-ból érkező források felhasználásáról szóló egyeztetéseket PDF Nyomtat Email
2021 január 13., szerda 14:49

A Velünk a Város frakció Miskolc város fejlődésének szempontjából rendkívül pozitív fejleménynek tartja, hogy az Európai Parlament szakbizottságai arról döntöttek, a járvány utáni helyreállítási alapjából érkező források elosztásába az önkormányzatokat is be kell vonni. Rengeteg pénzről van szó: Magyarország 2021 és 2026 között 7 milliárd 176 millió euró vissza nem térítendő támogatást kaphat, az ezeket érintő döntésekből nem lehet majd kihagyni az önkormányzatokat.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások