Royal Magazin - Érdekes, hiteles, független! Borsod-Abaúj-Zemplén megye hírek, információk, programok, rendezvények, közélet, köztünk szólva, életmód, prtré, interjú, kultúra, tudomány, pályázatok, gazdaság, sztárportré, programajánló, etikett, humor, gasztronómia, színház, mozi, könyv, zene
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 7. kedd

Appolónia ünnepli névnapját.
Holnap Ellák napja lesz.
Főoldal Hírek
Tizenhatan már nem vezethetnek

Ittas járművezetés miatt tizenhat vezetői engedélyt vettek el a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt hétvégén.

Bővebben...
 
Horvátországi választások - Szijjártó Péter gratulált a HDZ-nek

Gratulált a magyar külgazdasági és külügyminiszter a Horvát Demokratikus Közösségnek (HDZ), amely megnyerte a vasárnapi előrehozott parlamenti választásokat Horvátországban.

Bővebben...
 
Változik a versenyjogi szabályozás az ECN+ mentén: erősödnek a GVH eljárási jogosítványai

A jövőben erősödni fog az uniós tagállamok versenyhatóságainak együttműködése, emellett bővülnek és egységessé válnak az eljárási jogköreik is – hangzott el a Baker McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda online konferenciáján. A "versenytörvény" kapcsolódó módosításai nyomán többek között szigorodnak majd az engedékenységgel kapcsolatos elvárások, továbbá szélesebb körben lehet majd bizonyítékként használni a titokban készített felvételeket is.

Bővebben...
 
Ideiglenesen módosul a budai fonódó villamosok közlekedése július 4-12-ig pályakarbantartás miatt

július 4 - 12-ig a 17-es villamos a Villányi út helyett a Krisztina körúton közlekedik, a 61-es villamos Hűvösvölgy felől csak a Moszkva térig, a Móricz Zsigmond körtér felől pedig csupán a Nagyenyed utcáig jár, az 59 és az 59A villamos helyett pedig a teljes vonalukon pótlóbusszal lehet utazni  A Korlátozás oka, hogy a BKV Zrt. villamospálya-karbantartási munkákat végez az Alkotás utcában a Nagyenyed utcai csomópontnál.

Bővebben...
 
Semmelweis-napi elismerések a Városházán

Az egészségügyben dolgozó szakembereknek adott át elismeréseket Veres Pál Miskolc MJV polgármestere, Varga Andrea Klára alpolgármester és Dr. Ignácz Dávid jegyző a Városházán rendezett Semmelweis-napi ünnepségen, Balog Ildikó, a Miskolci Egészségfejlesztési Intézet igazgatója pedig virággal köszöntötte a kitüntetetteket.

Bővebben...
 
Orosz Donát szerződést hosszabbított

oroszdonat szerzodeshosszabbitas sajto 01Szerződést hosszabbított a DVTK a 18. születésnapját hamarosan ünneplő Orosz Donáttal, aki ősszel részt vett az U17-es brazíliai vb-n, és hatszor játszott már az első csapatban.

Bővebben...
 
Július 1-től változnak a jegyárak a miskolci állatkertben

Az immár 8 éve változatlan árait módosítja az állatkert, a fogyatékkal élők belépése azonban mostantól ingyenes lesz.

Bővebben...
 
Mihályi Győző a Sztárportréban

https://www.youtube.com/watch?v=X3THGFh187E&t=13s

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások