• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. január 24. kedd

Timót ünnepli névnapját.
Holnap Pál napja lesz.
Főoldal Gazdaság Elérhető az interneten az NAV nyomtatványa
Elérhető az interneten az NAV nyomtatványa PDF Nyomtat Email
2011 március 02., szerda 22:18

A 1117. számú, „Átvezetési és kiutalási kérelem a folyószámlán mutatkozó túlfizetéshez” elnevezésű nyomtatvány 2011. évi változásai A 1117. számú, „Átvezetési és kiutalási kérelem a folyószámlán mutatkozó túlfizetéshez” elnevezésű nyomtatvány és kitöltési útmutatója 2011. január 1-jétől elérhető az interneten. A nyomtatvány a folyószámla valamely adónemén mutatkozó túlfizetés más adónemre történő átvezetésére, továbbá a folyószámla bármely adónemén mutatkozó valós túlfizetés, és a jogerős határozattal megállapított, az adózó javára mutatkozó összeg visszaigénylésére szolgál.

A kérelem szerkezete és kitöltése a korábbi évekhez képest alapvetően nem változott, azonban
az adózás rendjéről szóló törvény módosítása, továbbá az adóhatóság és a vámhatóság összevonása következtében a nyomtatványon az adózóknak lehetősége van vámszámlára átutalást kezdeményezni. Erre a nyomtatvány 1117-02-es lapja szolgál, melyen a terhelendő adónem oldalán valamennyi (kivéve magán-nyugdíjpénztári) adónem feltüntetésére lehetőség van. A jóváírandó adónem oldalán az adózónak lehetősége van a megnyíló lista alapján annak a vámszámlának a kiválasztására, amelyre az átutalást kezdeményezni szeretné.

Abban az esetben, ha az állami adóhatóságnál nyilvántartott túlfizetést a vámhatóságnál nyilvántartott tartozásra kéri elszámolni, úgy a tartozás megfizetésének napja az a nap, amely napon a tartozást nyilvántartó adóhatóság számláján a befizetést jóváírják. A vámnemekhez kapcsolódó számlaszámok a vámhatóság internetes honlapjáról letölthetőek

Vámhatóságnál fennálló túlfizetésének kiutalását és/vagy átvezetését a vámhatóságnál kezdeményezheti.

A 1117. számú nyomtatvány kereskedelmi forgalomban is beszerezhető, amely nem másolható, az adóhatóság kizárólag eredeti példányt fogad el. A nyomtatvány letölthető továbbá a www.nav.gov.hu internetes honlapról is, valamint elektronikus úton is benyújtható.


NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága


blog comments powered by Disqus
 

 

REKLÁM

SZABÓ CSILLA EV. „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” elnevezésű projekt keretén belüli támogatása

sztA TÁMOP 2.3.6. – ,,Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” elnevezésű, kétkomponensű pályázat keretein belül Szabó Csilla EV. az Észak-Alföldi  régióban vállalkozásának elindításához a pályázat „B” komponensének részeként 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást, valamint azt megelőzően a pályázat „A” komponensének keretén belül vállalkozásismereti képzésen sajátította el azokat az ismereteket, melyek a vállalkozás beindításához, valamint sikeres fenntartásához szükségesek.

A vállalkozás létrejöttének célja az Észak-Alföldi régióban egészségneveléshez kapcsolódó foglalkozások szervezése. lebonyolítása, valamint ehhez kapcsolódó tanácsadás.

A projekt a vállalkozás indulásához szükséges iroda bérlését, berendezését, valamint a szükséges eszközök beszerzését és a munkabéreket biztosította.

A vállalkozás a pályázati konstrukció által adott lehetőségekkel élve 2014. decemberében indult el, a fél éves projektidőszak pedig megteremtette a vállalkozás fejlődésének biztos alapjait.
 
Projektmegvalósítás ideje: 2014. december 1. – 2015. május 31.
Prokjektazonosító: TÁMOP 2.3.6.B-12-1/9--2014-0242
A projekt címe:EGÉSZSÉGNEVELÉSHEZ KAPCSOLHATÓ FOGLALKOZÁSOK     HAJDÚBÖSZÖRMÉNYBEN
Támogatás összege: 3 000 000-Ft
 
További információt a www.csillaszabo.hu oldalon található.
 SZABÓ CSILLA EV.
4220 Hajdúböszörmény Nagyatádi Szabó I. u 1

 

Kapcsolódó cikkek:


sajtokozlemeny Bobita-1

Hírdetés

 mail.google.com

Kártyanaptár JAVÍTOTT  Ez a jó

33 650x488

Hírdetés

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön adakozott már az idén?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

igricigep.hu

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások