• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. július 17. kedd

Endre, Elek ünnepli névnapját.
Holnap Frigyes napja lesz.
Főoldal Gazdaság Start Plusz és Start Extra kártyát már csak az év végéig lehet igényelni
Start Plusz és Start Extra kártyát már csak az év végéig lehet igényelni PDF Nyomtat Email
2011 június 02., csütörtök 23:19


A Start Plusz és Start Extra kártyák legkésőbb 2011. december 31-ig válthatók ki, ugyanis ez a kedvezmény a jövőben megszűnik. A Start Plusz kártya a gyes, gyed, gyet, és ápolási díj utáni és gyes melletti munkavállalás, valamint a tartósan álláskeresők utáni munkáltatói járulékkedvezményre jogosít.

A Start Extra kártya az 50 évesnél idősebb vagy legfeljebb alapfokú végzettségű tartósan álláskeresők, valamint a bérpótló juttatásra jogosultak utáni járulékkedvezmény igénybevételére ad lehetőséget szintén a foglalkoztató számára.

A 2011. december 31-ig kiváltott Start Plusz és Start Extra kártyák után 2013. december 31-ig vehető igénybe a munkáltatói járulékkedvezmény.

Fontos változás, hogy a Start Extra kártyát 2011-ben olyan alapfokú iskolai végzettségű vagy 50 év feletti álláskeresők is igényelhetik, akik a kártya igénylését megelőzően legalább három hónapja szerepelnek a munkaügyi szerv álláskeresési nyilvántartásában (korábban a kártya igénylését megelőző 16 hónapon belül legalább 12 hónapos regisztráció igazolására volt ehhez szükség).
A bérpótló juttatásra (régebben rendelkezésre állási támogatás) jogosult álláskereső utáni Start Extra kedvezmény feltétele nem változott, vagyis továbbra is elegendő a Start Extra kártya igénylésének időpontjában a munkaügyi szerv álláskeresési nyilvántartásában szerepelni.Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások