Gasztro
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 30. szerda

Jeromos ünnepli névnapját.
Holnap napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


A tökéletes farsangi fánk titka PDF Nyomtat Email

Egy jó robotgép profi segítség lehet

Bővebben...
 
7 éves a Nébih „Ételt csak okosan!” kampánya PDF Nyomtat Email

Idén ünnepli hetedik születésnapját a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) „Ételt csak okosan!” elnevezésű kampánya. A Nébih legrégebbi szemléletformáló programjának célja, felhívni a lakosság figyelmét arra a tényre, hogy tudatos odafigyeléssel megelőzhető az élelmiszer eredetű megbetegedések 70%-a. Ennek jegyében a kampány saját tudástárán és számos programon keresztül, változatos eszköztár bevetésével igyekszik megismertetni az élelmiszerbiztonság alapjait a hazai lakosság minden korosztályával. A mostani ünnepi alkalomból egész éves #hűtőkihívásra hívja az érdeklődőket az „Ételt csak okosan!” csapata.

Bővebben...
 
Pécsi csapat győzelmével zárult a közétkeztetési szakácsverseny döntője PDF Nyomtat Email

Február 6-án a Sirha Budapest kiállítás versenyhelyszínén mérte össze tudását a „Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) 2019-2020” 12 döntős csapata. A teltház előtt zajló megmérettetésre a 39 indulóból a régiós elődöntők legjobbjai juthattak be. A verseny tematikája ezúttal a „nyári ételek a hagyomány és a megújulás jegyében” volt. A győztes menüt a Hungast Pécs csapata készítette el.

Bővebben...
 
Furmint Február a Városháza Dísztermében PDF Nyomtat Email

Tokaj-Hegyalja legszebb furmintjait személyesen hozzák el a borászok 2020.01.07-én Miskolcra, a Furmint Február országos rendezvénysorozat keretében.

Bővebben...
 
XI. quintessence: 1 CSEPP győzelem! PDF Nyomtat Email

_kepek-2012/51601-51800/51618A XI. Quintessence Pálinka- és Párlatversenyt a hegykői 1 Csepp Pálinka Kft. nyerte meg, akiknek sikerült a verseny legjobb pálinkája nagydíjat is megszerezniük kajszibarack pálinkájukkal.

Bővebben...
 
Milyen a jó konyhakés? PDF Nyomtat Email

Szakácsként valószínűleg jól tudhatod, hogy a pontos konyhai munkához elengedhetetlen a megfelelő kés kiválasztása.

Bővebben...
 
A legszuperebb kiegészítők grillezéshez PDF Nyomtat Email

A grillezés legfontosabb kelléke kétségtelenül a grillsütő. Azonban vannak olyan nagyszerű kiegészítők, melyekkel a grillezés profi szintre emelhető.

Bővebben...
 
A Kolumbiából származó fenséges párlat, a Dictador rum PDF Nyomtat Email

Ellenállhatatlan latin temperamentum, magas minőségű alapanyagok, és az évszázadok során finomra csiszolt előállítási mechanizmus. Többek között ennek is köszönhető a Dictador rum különleges státusza.

Bővebben...
 
Jók a sütőmargarinok, de vajon melyik a legjobb? PDF Nyomtat Email

Élelmiszerbiztonsági szempontból megfelelőek a sütőmargarinok, viszont jelölési hiányosságok előfordultak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Szupermenta programjának idei záró tesztjén - közölte a Nébih kedden az MTI-vel.

Bővebben...
 
Szakácsként önmagadról tanulsz a legtöbbet PDF Nyomtat Email

Kezdetben mosogatóként vállalt munkát, nem sokkal később pedig a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara segítségével már a szakmai versenyeket is meghódította szakács tudásával. Szemendrey Zsuzsannát kérdeztük hivatásáról, a tökéletes karácsonyi menüről és arról, hogy mennyire szívesen tölti szabadidejét a konyhában.

Bővebben...
 
A datolya a karácsonyi menü új alapanyaga PDF Nyomtat Email

51201-51400/51375_jpg A datolya pálmáját, a gyümölcs magas vitamin- és tápanyagtartalma miatt, az élet fájának nevezik az arab világban. Nálunk inkább csak az alternatív alapanyagokat használók konyhájában szokott előfordulni a datolya. A karácsonyi készülődés azonban jó alkalmat teremt arra, hogy közelebbről is megismerjük és megszeressük ezt az egzotikus finomságot.

Bővebben...
 
Jó munkához jó kávé kell! PDF Nyomtat Email

Ön is járt már úgy, hogy semmi sem esett volna jobban egy finom, gőzölgő feketénél a munkahelyi pár perces szünetben, két feladat intézése között? Az irodában lévő kávégép viszont csak egy híg, kávét csak nyomokban tartalmazó barna levet csurgatott az alá helyezett műanyag pohárba

Bővebben...
 
Több mint 50 mentes kiállító, 22 előadás PDF Nyomtat Email

Akár az első mentes karácsonyodra készülsz, akár már rutinos Csak a Mentes vásárló vagy, várunk Téged a III. Csak a Mentes Karácsonyi Vásárán, ahol levesszük az ünnepi készülődés terhét a válladról! Igen, jól olvastad! :)

Bővebben...
 
A Sörszövetség különleges ünnepi receptjei magyar gyártású prémium sörökkel kiegészítve PDF Nyomtat Email

Adventi rendezvényén a Magyar Sörgyártók Szövetsége a 2019-es tendenciák mellett olyan különleges étel – sör párosításokat mutatott be, amelyek új színt visznek az ünnepi szezon menüibe.

Bővebben...
 
Csak a mentes karácsonyi vásár PDF Nyomtat Email

Akár az első mentes karácsonyodra készülsz, akár már rutinos Csak a Mentes vásárló vagy, várunk Téged a III. Csak a Mentes Karácsonyi Vásárán, ahol levesszük az ünnepi készülődés terhét a válladról! Igen, jól olvastad! :)

Bővebben...
 
Ha karácsony, akkor biztosan hal is kerül az asztalra PDF Nyomtat Email

Sok családnál generációkra visszatekintős hagyománya van annak, hogy a karácsonyi ünnepi asztalra hal is kerül valamilyen formában. Leggyakrabban halászléként, azonban nem ritka az sem, hogy szenteste az ünnepi főfogás is valamilyen halas étel.

Bővebben...
 
A kevés húst tartalmazó étrend karbonlábnyoma kisebb, mint a hagyományos vegetáriánusé PDF Nyomtat Email

A kevés húst tartalmazó étrend karbonlábnyoma kisebb, mint a hagyományos tejet-tojást fogyasztó vegetáriánusé egy új amerikai tanulmány szerint.

Bővebben...
 
A hétvégén indulnak a Közétkeztetési Szakácsverseny elődöntői PDF Nyomtat Email

39 csapat részvételével október 12-én, 13-án, valamint november 9-én és 10-én zajlanak Budaörsön a Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) 2019-2020 elődöntői. A verseny témája ezúttal „a nyári ételek”. A rendezvény nem titkolt célja a résztvevők segítése, fejlesztése, így a csapatok felkészülését mentorként idén is neves szakemberek segítik.

Bővebben...
 
Újabb Érték és Minőség Nagydíj elismerést kaptak a COOP sajátmárkás termékei PDF Nyomtat Email

Tavaly után újabb két termékkörben is Érték és Minőség Nagydíjjal ismerték el a COOP sajátmárkás termékeit. Az idén második alkalommal kiosztott díjakat a COOP húskészítmények, illetve bor termékkörökben kapta meg.

Bővebben...
 
Hogyan kezdődött? A smoothie története PDF Nyomtat Email

Már lassan 80 éves népszerűségnek örvend


Az általános meghatározás szerint a smoothie olyan gyümölcs, vagy zöldség koktél, amelyet víz, jég, vagy tej hozzáadásával készítenek turmixgépben, vagy kifejezetten smoothie készítésre fejlesztett nutri mixerben.  Gyakran más tejtermékeket, így tejfölt, vagy joghurtot adnak hozzá, édesítésére pedig édesítőszereket, vagy mézet használnak.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások