Gasztro
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. november 22. péntek

Cecília ünnepli névnapját.
Holnap Kelemen napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Magyar világsiker Amerikában PDF Nyomtat Email

- A miskolci Creppy Európa egyik legjobbjaként képviselte hazánkat a világversenyen -

Bővebben...
 
A speciális értendet követőkre is figyelnek PDF Nyomtat Email

Szem előtt tartva a megváltozott fogyasztói szokásokat és a vásárlók preferenciáit a Lidl Magyarország folyamatosan bővíti laktóz- és gluténmentes termékkínálatát, hogy az ételintoleranciával és ételallergiával élők is tudatosan és változatosan állíthassák össze étrendjüket.

Bővebben...
 
50 kilométert is utazik a magyar egy jó étteremért PDF Nyomtat Email

Így választanak éttermet a magyarok

Általánosságban igaz a magyarokra, hogy messzebbre is elutaznak egy étterem miatt - derül ki egy friss kutatásból. Érdekesség, hogy a legtöbben az ismerőseik ajánlása alapján keresnek fel egy vendéglátóhelyet, és a válaszadók több mint fele hangulattól függően dönt az új és a megszokott között.

Bővebben...
 
Rekordszámú nevezés a XVIII. Országos Syngenta Borversenyen PDF Nyomtat Email

Minden eddiginél több, összesen 559 nevezés érkezett a XVIII. Országos Syngenta Borversenyre. A siófoki díjátadón a legjobbaknak járó SynVino-díjakat ebben az évben a Bárdos és Fia Pincészet, a Béres Szőlőbirtok, a Koch Csaba Vin Art Pincészet és a badacsonyi NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet kapta.

Bővebben...
 
Európa-bajnok Kézi Sára és az Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba! PDF Nyomtat Email

Újabb nemzetközi elismeréssel büszkélkedhet a miskolctapolcai Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba, aki csapattársával - Kézi Sárával – aranyérmes helyezést ért el február 19-én a Riminiben megrendezésre kerülő Global Pastry Chefs Challenge semi-final elődöntőjében!

Bővebben...
 
A magas fehérjetartalmú étrendet egészségtelennek találta egy új tanulmány PDF Nyomtat Email

Ausztrál kutatók megfejthették, miért rövidíti meg az életet a magas fehérjetartalmú étrend. Eredményeik azt is alátámasztják, hogy a szénhidrátok nem feltétlenül kerülendők, ahogy sokan állítják.

Bővebben...
 
Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten PDF Nyomtat Email

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten. Az 1200 négyzetméteres területen megszervezett Mentes Feszt a glutén-, laktóz- és hozzáadott cukormentes, egészségtudatos, tartósítószer-, íz-és állagjavítót nem tartalmazó termékek és szolgáltatások fesztiválja, ahol több mint 40 kiállító mutatkozik be.

Bővebben...
 
Folytatódhat a sikertörténet: Kurkó Zsolt Európa legjobb “külföldi japán” séf címe után a világ legjobbja címre tör! PDF Nyomtat Email

A budapesti Sushi Sei étterem séfhelyettese az európai verseny után a tokiói döntőn már az egészt kontinenst képviseli a Washoku World Challenge versenyen!

Bővebben...
 
Rekordot döntött az ünnepi receptkeresés PDF Nyomtat Email

A piacvezető gasztroportálhoz decemberben közel három millióan fordultak inspirációért

Bővebben...
 
A magyar tulajdonú Creppy Franchise System a világ 20 legígéretesebb franchise koncepciója között PDF Nyomtat Email

A több száz jelentkező közül a miskolci Creppy franchise koncepciója is helyet kapott a világ legjobb 20 feltörekvő, innovatív franchise vállalkozása között!

Bővebben...
 
5+1 tipp a tökéletes karácsonyi menühöz PDF Nyomtat Email

Minden családban nagy fejtörést okoz az ünnepi menü. A főzés és az előkészítés meghitt hangulata csak a reklámokban köszön vissza, a valóságban a háziasszonyok sokszor túlvásárolják magukat, nem hagynak elég időt a főzésre, és teljesen kimerülve tálalják a végeredményt. Sztana Ferenc, séf ezúttal 5+1 tippel, valamint egy gondosan összeállított menüsorral segít megkönnyíteni a karácsonyi készülődést.

Bővebben...
 
Világbajnoki címért küzd a magyar válogatottal az Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba! PDF Nyomtat Email

 A miskolctapolcai Avalon Ristorante csapata már számos versenyen bizonyította kiválóságát. Messze földön híres vendégszeretetük mellett, konyhaművészetük és tehetségük is egyre szélesebb körben lát napvilágot. Ezúttal Nagy Csaba cukrászra várnak világszintű kihívások, aki a luxembourgi Culinary World Cup világbajnokságon 50 nemzet versenyzőjével szállhat ringbe a magyar válogatottal!

Bővebben...
 
A karácsonyi menünk már többszáz éves PDF Nyomtat Email

Tudta-e, hogy melyik fogás miért kerül az asztalra karácsonykor? Az ünnepi menü titkai és babonái a múlt századból erednek! – derült ki a Városliget Café összeállításából, amely egyébként szintén autentikus fogással készül az ünnepekre.

Bővebben...
 
Mit eszünk meg a magyar halakkal? PDF Nyomtat Email

Átfogó felmérés készült arról, hogy milyen növényvédőszerek és gyógyszermaradványok találhatók meg a magyarországi halastavakban és az ott nevelt halak húsában. Egészségügyi kockázatokat nem fedett fel a HappyFish projekt keretében végzett vizsgálat.

Bővebben...
 
Így készül Hosszú Katinka kedvenc halászleve PDF Nyomtat Email

Az embernek a halászlé miatt van öt ujja? - az eredeti bajai halászlé titka

Bővebben...
 
Magyar világsiker: Kurkó Zsolt 2018 legjobb “külföldi japán” chéfje Európában PDF Nyomtat Email

A budapesti Sushi Sei étterem Sous chéfje nyerte a Washoku World Challenge európai versenyét Párizsban, így ő képviseli majd kontinensünket a tokiói döntőn 2019 elején.

Bővebben...
 
Megnyitott Budapest első fűszerbárja PDF Nyomtat Email

Szeptember közepétől várja vendégeit a főváros szívében a gyógy- és fűszernövények, az illatok és ízek kicsiny világa, a herBar. 

Bővebben...
 
Tejszínes sütőtökleves gyorsan és egyszerűen PDF Nyomtat Email

Általában szeptember végén kezdődik a sütőtök szezon, de a nyár második felében jelentkező hosszú hőhullám miatt hamarabb beérett ez a finom, édes zöldség. Kevesen gondolnánk, hogy sütőtök mennyi féle jótékony hatással bír szervezetünk számára. A Sencor receptjének segítségével most bárki könnyen és gyorsan készíthet ízletes krémlevest belőle.

Bővebben...
 
Újabb rekord született Tokaj-hegyalján PDF Nyomtat Email

A Csík Zenekar megtáncoltatta, Pokorny Lia megsiratta és megnevettette a tállyai Kerekdomb Fesztivál közönségét

Bővebben...
 
Kajakocsival gurult be a Nosalty is a VIII. Food Truck Show-ra PDF Nyomtat Email

Hétvégén lezajlott a nyolcadik Food Truck Show a Kincsem Parkban, a Nosalty pedig ígéretéhez híven főzött, jótékonykodott, végigette a kínálatot, zsűrizett, és szakavatott segítséggel győztest hirdetett.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások