Gasztro
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 25. kedd

Vilmos ünnepli névnapját.
Holnap János napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Megvan az első igazi olasz minősítést szerző vidéki étterem! PDF Nyomtat Email

A miskolctapolcai Avalon Ristorante az első olyan vidéki étterem hazánkban, amely megkapta az egyik legrangosabb kulináris elismerést az Olasz Kereskedelmi Kamarától - az Ospitalitá Italiana díjat. A mai napon a 4. születésnapját ünneplő Avalon Park gasztronómiai egysége ezzel beírta magát azon nemzetközi éttermek közé, melyek méltán képviselik az eredeti olasz konyha örökségét.

Bővebben...
 
A Miskolc Város Bora verseny végeredménye PDF Nyomtat Email

Az újonnan megnyíló Avasi Bortanyán május 9-én került megrendezésre a Miskolc Város Bora verseny.

Bővebben...
 
Egészségesre ihatjuk magunkat! PDF Nyomtat Email

Kipróbáltam s Sencor új turmixgépét


Az egész család imádja nálunk a turmix italokat, smoothie - kat. Minden préselünk, keverünk, aprítunk és rendkívül izgalmas, újszerű ízeket is kipróbálunk. Ezért is örültem meg a gyártó cég felkérésének, amikor azt kérte teszteljem a Sencor Nutri Blender gépét.

Bővebben...
 
Prémium sörökkel rajtolt el az idei sörszezon PDF Nyomtat Email

A Magyar Sörgyártók Szövetsége és a Kraft Sör Egyesület közös csapolásával hivatalosan is elindult a 2019-es sörszerzon. A sörfogyasztás reneszánszát éli hazánkban, a tavalyi éves jelentés szerint 70 000 hektoliterrel több sör fogyott tavaly az azt megelőző évhez képest.

Bővebben...
 
Lajos Mari a Nosalty kérésére végre kamerák elé állt! PDF Nyomtat Email

Húsvéti fogásokat készített a gasztroikon

Lajos Mari, a hazai gasztroforradalom egyik úttörője, a magyar Julia Child a Nosalty népszerű Nagyiprojekt című videós sorozatának húsvéti különkiadásában szerepel. A kétrészes kisfilmben két, általa is nagyra értékelt receptet ajánl, így a répatorta muffin és a töltött-tojás-variációk elkészítése igazán nosztalgikus pillanatokat ígér mindenki számára.

Bővebben...
 
Április 12-13-án újra Bárány Napok! PDF Nyomtat Email

A tavalyi debütálást követően idén április 12-13-án újra megrendezésre kerül a Bárány Napok, melynek célja, hogy a ritkán választott bárányhúst megismertesse és megszerettesse a hazai fogyasztókkal.

Bővebben...
 
Akik nem divatból táplálkoznak mentesen PDF Nyomtat Email

Mi az a mentes táplálkozás, mely allergéneket kerülik egyre többen itthon, és hogyan lehet megoldani mindezt egészségkárosodás nélkül a hétköznapokban? A Csak a Mentes alapítói és szakértői a hazai helyzetről és személyes érintettségükről nyilatkoznak.

Bővebben...
 
Aranyesőt hozott a tavasz a Varga Pincészetnek PDF Nyomtat Email

Még egyetlen magyar pincészet se nyert 6 aranyérmet ugyanazon a rangos nemzetközi versenyen

Bővebben...
 
Magyar világsiker Amerikában PDF Nyomtat Email

- A miskolci Creppy Európa egyik legjobbjaként képviselte hazánkat a világversenyen -

Bővebben...
 
A speciális értendet követőkre is figyelnek PDF Nyomtat Email

Szem előtt tartva a megváltozott fogyasztói szokásokat és a vásárlók preferenciáit a Lidl Magyarország folyamatosan bővíti laktóz- és gluténmentes termékkínálatát, hogy az ételintoleranciával és ételallergiával élők is tudatosan és változatosan állíthassák össze étrendjüket.

Bővebben...
 
50 kilométert is utazik a magyar egy jó étteremért PDF Nyomtat Email

Így választanak éttermet a magyarok

Általánosságban igaz a magyarokra, hogy messzebbre is elutaznak egy étterem miatt - derül ki egy friss kutatásból. Érdekesség, hogy a legtöbben az ismerőseik ajánlása alapján keresnek fel egy vendéglátóhelyet, és a válaszadók több mint fele hangulattól függően dönt az új és a megszokott között.

Bővebben...
 
Rekordszámú nevezés a XVIII. Országos Syngenta Borversenyen PDF Nyomtat Email

Minden eddiginél több, összesen 559 nevezés érkezett a XVIII. Országos Syngenta Borversenyre. A siófoki díjátadón a legjobbaknak járó SynVino-díjakat ebben az évben a Bárdos és Fia Pincészet, a Béres Szőlőbirtok, a Koch Csaba Vin Art Pincészet és a badacsonyi NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet kapta.

Bővebben...
 
Európa-bajnok Kézi Sára és az Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba! PDF Nyomtat Email

Újabb nemzetközi elismeréssel büszkélkedhet a miskolctapolcai Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba, aki csapattársával - Kézi Sárával – aranyérmes helyezést ért el február 19-én a Riminiben megrendezésre kerülő Global Pastry Chefs Challenge semi-final elődöntőjében!

Bővebben...
 
A magas fehérjetartalmú étrendet egészségtelennek találta egy új tanulmány PDF Nyomtat Email

Ausztrál kutatók megfejthették, miért rövidíti meg az életet a magas fehérjetartalmú étrend. Eredményeik azt is alátámasztják, hogy a szénhidrátok nem feltétlenül kerülendők, ahogy sokan állítják.

Bővebben...
 
Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten PDF Nyomtat Email

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten. Az 1200 négyzetméteres területen megszervezett Mentes Feszt a glutén-, laktóz- és hozzáadott cukormentes, egészségtudatos, tartósítószer-, íz-és állagjavítót nem tartalmazó termékek és szolgáltatások fesztiválja, ahol több mint 40 kiállító mutatkozik be.

Bővebben...
 
Folytatódhat a sikertörténet: Kurkó Zsolt Európa legjobb “külföldi japán” séf címe után a világ legjobbja címre tör! PDF Nyomtat Email

A budapesti Sushi Sei étterem séfhelyettese az európai verseny után a tokiói döntőn már az egészt kontinenst képviseli a Washoku World Challenge versenyen!

Bővebben...
 
Rekordot döntött az ünnepi receptkeresés PDF Nyomtat Email

A piacvezető gasztroportálhoz decemberben közel három millióan fordultak inspirációért

Bővebben...
 
A magyar tulajdonú Creppy Franchise System a világ 20 legígéretesebb franchise koncepciója között PDF Nyomtat Email

A több száz jelentkező közül a miskolci Creppy franchise koncepciója is helyet kapott a világ legjobb 20 feltörekvő, innovatív franchise vállalkozása között!

Bővebben...
 
5+1 tipp a tökéletes karácsonyi menühöz PDF Nyomtat Email

Minden családban nagy fejtörést okoz az ünnepi menü. A főzés és az előkészítés meghitt hangulata csak a reklámokban köszön vissza, a valóságban a háziasszonyok sokszor túlvásárolják magukat, nem hagynak elég időt a főzésre, és teljesen kimerülve tálalják a végeredményt. Sztana Ferenc, séf ezúttal 5+1 tippel, valamint egy gondosan összeállított menüsorral segít megkönnyíteni a karácsonyi készülődést.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások