• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. november 18. szombat

Jenő ünnepli névnapját.
Holnap Erzsébet napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Töltsük fel őszi vitaminraktárainkat friss zöldséggel és gyümölcsökkel PDF Nyomtat Email

Praktikák és tanácsok a dietetikustól

A trendek azt mutatják, hogy mindennapjainkban egyre nagyobb szerepet játszik az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, és testsúlyunkra is jobban odafigyelünk, mint pár évvel ezelőtt
.

Bővebben...
 
Libalakoma kampányt indít a Magyar Turisztikai Ügynökség PDF Nyomtat Email

A Szent Márton-napi hagyományok újjáélesztésére, megismertetésére november 11-ig tartó libalakoma kampányt indít a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) - jelentette be Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

Bővebben...
 
Egészségesre ihatjuk magunkat! PDF Nyomtat Email

Kipróbáltam s Sencor új turmixgépét


Az egész család imádja nálunk a turmix italokat, smoothie - kat. Minden préselünk, keverünk, aprítunk és rendkívül izgalmas, újszerű ízeket is kipróbálunk. Ezért is örültem meg a gyártó cég felkérésének, amikor azt kérte teszteljem a Sencor Nutri Blender gépét.

Bővebben...
 
Különleges vadreceptek az őszi estékre PDF Nyomtat Email

Ínycsiklandozó vadételek novembertől a Vadászok konyhájában

Bővebben...
 
Kiderült, melyik a legjobb 12 közétkeztetői szakács csapat PDF Nyomtat Email

Az október 6. és 8. között megrendezett budapesti versenyekkel lezárult a „Közétkeztetési Szakácsverseny 2017-2018” elődöntő szakasza. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), valamint a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) által szervezett megmérettetés témája a „tavaszváró ételek a hagyomány és a megújulás jegyében” volt. Az elődöntő szakaszt követően az 52 indulóból a legjobb 12 közétkeztető konyha csapata jutott be a 2018. februári döntőbe.

Bővebben...
 
A verseny-barbecue megérkezett Magyarországra! PDF Nyomtat Email

TÁLLYA BBQ VERSENY & FESZTIVÁL
2017. október 13-15.
www.tallya-bbq.hu

Bővebben...
 
A 2017-es Gastro Designról sem hiányozhat az Avalon Park – ezúttal a hotel és wellness központ arculatát díjazták PDF Nyomtat Email

Hétfőn hirdették ki a Gastro Design Award 2017 győzteseit, vagyis hogy melyek lettek Magyarország legdizájnosabb éttermei és az ország legszebb szállodái.

Bővebben...
 
Zab minden mennyiségben PDF Nyomtat Email

„Reggel egyél úgy, mint egy király!” nem véletlenül szól így a mondás, hiszen a reggeli a napunk legfontosabb étkezése. Ilyenkor fontos, hogy vitaminokban, rostban és ásványi anyagokban gazdag ételeket fogyasszunk, hogy utána feltöltődve vessük bele magunkat az egész napos pörgésbe.

Bővebben...
 
A Balatoni habos mogyoró lett Magyarország tortája PDF Nyomtat Email

A Balatoni habos mogyoró lett idén Magyarország tortája, míg a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesének a Pöttyös Pannit választották - jelentették be csütörtökön Budapesten.

Bővebben...
 
Most először nyert magyar fagylalt az élelmiszeripari Oscaron! PDF Nyomtat Email

A magyar fagylaltok taroltak  a világ élelmiszeripari oscarjának számító Great Taste Awards-on: a zsűri összesen 4 csillaggal jutalmazta a Bonbonier Csokoládé Manufaktúra három különböző ízű fagylaltját, amelyek megkóstolhatóak a cég nemrégiben nyílt Király utca 38. szám alatti üzletében.

Bővebben...
 
A legboldogabb csirkék és az isteni nedűk nyomában – lyoni kiruccanás! PDF Nyomtat Email

Gasztrománoknak kötelező legalább egy hosszú hétvégére kiruccanni Lyonba, amely kis túlzással a világ legínyencebb városának is tekinthető. A Beaujolais és Chardonnay, Syrah bortúrák, az autentikus francia falatok végérvényesen átszabják az ízlésünket!

Bővebben...
 
Versengtek a pálinkák Sajóbábonyban PDF Nyomtat Email

Sajóbábony Város pálinkája az idén egy 2015-ös birs lett, amelyet Zelenák Ferenc, helyi fiatalember készített.

Bővebben...
 
Mivel és hogyan fogyasszuk kedvenc whiskynket? PDF Nyomtat Email

Magyarországon egyre ismertebbé válnak a prémium minőségű whiskyk, és mára már a bárokban sem olyan gyakran hallani az „Egy whisky-kólát, köszi!” mondatot. Mind többen vannak azok az ínyencek, akik tisztán akarják élvezni egy jó minőségű single malt, vagy blended whisky ízvilágát. Kevesen tudják azonban, hogy egy-egy jól megválasztott whisky az ételeknek is kiváló kísérője lehet.

Bővebben...
 
Császármorzsa: a hütték sztárja PDF Nyomtat Email

Ferenc József kedvenc édességével ma már főleg az osztrák sípályák hüttéiben találkozunk, pedig az otthonunkban is pillanatok alatt elkészíthető. Az alábbi autentikus receptje segít, hogy valódi császári desszertet varázsoljunk az asztalra.

Bővebben...
 
Szakács Tankonyha nyílt a City Hotel Miskolc alatt PDF Nyomtat Email

A DRÓT Bisztró a Miskolci Szakképzési Centrum szakmai közreműködésével, létrehozta az Észak-Magyarországi Régió első szakács tankonyháját.

Bővebben...
 
Miskolc tortája 2017-ben: mézes mogyorós PDF Nyomtat Email

A miskolci TDM, a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. a „Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang” rendezvényeihez kapcsolódóan immár 4. alkalommal hirdetett pályázatot Miskolc járásban működő cukrászüzemek, szállodák és éttermek körében „Miskolc torta 2017” címmel.

Bővebben...
 
Hejőcsabán is áldozatul esett a röfi... PDF Nyomtat Email

...a IV. Csabai disznótoroson a  Gárdonyi Géza Művelődési Ház szombati rendezvényén, ahol kulturális programban sem volt hiány. Az idő is kedvezett a csabaiaknak, bár azt nem lehet mondani, hogy olyan sokan voltak a településrész lakó közül a rendezvényen, inkább folyamatosan érkeztek a meghívottak egy-egy programra. Mindenkinek jutott hely és disznóság.

Bővebben...
 
Tepertőfesztivál Görömbölyön PDF Nyomtat Email

Hideg ide vagy oda, a görömbölyi tepertőfesztiválnak minden évben nagy sikere van. Kép - összeállításunk azt bizonyítja, hogy kitűnő hangulatba  telt az idei is.

Bővebben...
 
Szirmabesenyőn is töltötték a kolbászt PDF Nyomtat Email

A III. Besenyői Röfi Nap a metsző hideg ellenére is sokakat vonzott a hétvégén. Tíz csapat indult a kolbásztöltő versenyen, akik már kora reggeltől azon igyekeztek, hogy a darált húsba megfelelő arányban kerüljön a piros paprika, a fokhagyma és a fűszerek. A szigorú zsűri elnöke Fazekas József, a Sajó-Hús Kft. tulajdonosa volt, aki több évtizedes múlttal rendelkezik a kolbásztöltés terén.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások