Heti horoszkóp
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. november 21. szerda

Olivér ünnepli névnapját.
Holnap Cecília napja lesz.
Heti horoszkóp PDF Nyomtat Email
2018 május 25., péntek 23:00

Érvényes: 2018. november 10-tõl 17-ig.

(03.21.- 04.20.): Ez a hét minden Kos szülöttnek új lehetõséget nyújt arra, hogy képes legyen a gyakorlatba is átültetni az elképzeléseit. Ehhez azonban el kell döntenie, hogy mirõl képes lemondani. Feladatainak száma nem csökken, de cserébe közelebb jut céljához. Ideiglenes visszavonulás segítheti a megfontolt döntéseiben. Angyali üzenet: Vegye fel a kapcsolatot azzal, akit szeret, és akirõl ön is tudja, még mindig szereti. Beszéljék át, és oldják meg félbemaradt dolgaikat!
 
(04.21.- 05.20.): Lehet, hogy sûrû lesz a hét. Gondok, akadályok, de rövidesen megint minden sokkal olajozottabban megy majd. Kitartás, nem kell kétségbeesni! Ami a piszkos anyagiakat illeti, egy rakás kiadása lesz. Amennyiben jobban odafigyel és uralkodik vásárlási mániáján, nem keletkezik nagyobb lyuk bankszámláján. Angyali üzenet: Ideje megbocsátani és feldolgozni a régi sérelmeket, a sok megélt tragédiát.
 
(05.21.- 06.21.): Pénteken, szombaton pörgõs napok következnek. Szabadságvágya érthetõ, de családi kötelezettségeit nem szabad elhanyagolnia. Szerdán intézze azokat a feladatait, amelyekben gyorsan és spontán módon kell dönteni! Noha feladatainak száma egyelõre nem csökken, cserébe már látszik a fény az alagút végén. Angyali üzenet: Szelídséggel sok mindent el tud érni. Lehetõség szerint békés emberekkel, nyugodt környezettel vegye körül magát.
 
(06.22.- 07.22.): Bár a kötelezettségek csökkennek, a november végi hetek alapos elõkészületeket igényelnek. A középsõ dekád szülöttei számíthatnak nem várt eseményekre, amelyek nyugodt, higgadt döntést, tervszerû cselekvést követelnek. Szerelem, barátság vonalon elõtérbe lépnek a gyengéd érzelmek és a szeretet. Feledkezzen meg a szokásos távolságtartásáról! Angyali üzenet: Minden pontosan úgy történik, ahogyan kell. A rejtett kincsek hamarosan föltárulnak.
 
(07.23.- 08.23.): Úgy érezheti, amint a hideg idõ beállt lankadnak energiái. Valójában ez nem így van, azért gondolja, mert hirtelen elcsendesedtek az események, és a rutinfeladatok kerültek többségbe. Anyagiak terén nem áll valami fényesen. Kénytelen sok mindent gyakorlati szempontoknak alárendelni, aminek segítségével nyereséghez juthat. Angyali üzenet: Csak akkor tegyen fogadalmat, ha komolyan is gondolja annak betartását!
 
(08.24.- 09.23.): A dekád végére minden tervezhetõbbé és átláthatóbbá válik a tökéletességre törekvõ Szûz számára, ami növekvõ belsõ nyugalmat biztosít neki. Egyelõre a péntek és a szombat a legkellemesebb, legnyugodtabb napja, amiket célszerû pihenésnek szentelni. A pihenés alatt nem feltétlenül lustálkodást kell érteni! Angyali üzenet: A környezet szépítése, kis átformálása, hatalmas pozitív energiák megjelenését eredményezheti.
 
(09.24.- 10. 23.): Önnek eredendõ problémái vannak a döntésekkel, de most a körülmények segítik abban, hogy minél pontosabban felismerje saját érdekeit. Igazságérzetére bátran támaszkodhat, etikai érzéke mutatja az utat. Pénteken barátokkal, szombaton, vasárnap a családdal, szeretteivel töltheti legtartalmasabban az idejét. Angyali üzenet: A test rendbetevése, a fölös kilók leadása, a lélek megerõsödése, a féltékenység leküzdése nem kis feladat.
 
(10.24.- 11.22.): Szinte mindent racionális gondolkodásának köszönhet, de ne feledje, új impulzusokat is be kell fogadnia! A munka ezekben a napokban sem lesz könnyebb, de ön is tudja, az ember csak feladatai teljesítésével tud fejlõdni. A hétvége harmonikus családi és párkapcsolati élményekkel is hozzájárul a Skorpió kiegyensúlyozottságához. Angyali üzenet: Üzennek a hegyek, a fák, a szikla, és minden, ami természet. Feltöltik, új erõt adnak. Ismerkedjen velük közelebbrõl!
 
(11.23.- 12.21.): Új ötletek és bontakozó, szokatlan kapcsolatok teszik érdekessé és változatossá a hétköznapokat. Nem csak szellemileg, de testileg is stabil az állapota, szükség esetén megterhelõ fizikai munkát is végezhet. A csillagok most kedveznek legjobban az érzelmek kibontakozásának. Angyali üzenet: Az egészség a legnagyobb kincsünk, de tenni is kell érte. A szervezet, amit csak hajtanak, de nem tartják karban, idõvel tönkremegy.
 
(12.22.- 01.20.): Vasárnaptól egyre nyugodtabb lelkiállapotban van, és egyre több pihenést engedhet meg magának. Olyan kellemes események történhetnek a héten, amelyek kiemelik a hétköznapi rutinból. Kellõ magabiztossággal most meggyõzhet másokat arról, hogy megvan önben a sikerhez szükséges erõ. Erre hosszú távon igen nagy szüksége lehet. Angyali üzenet: A gyász, a veszteségek mindig tanítanak valamire. A kemény próbák által másfajta szemléletet mutatnak meg nekünk.
 
(01.21.- 02.19.): Eddig minden szívet meg tudott hódítani karizmatikus egyéniségével, bájával, intelligenciájával, legyen ez így továbbra is! Nincs miért elbizonytalanodnia. Semmi értelme megállni, vagy komolyabban irányt váltani. A sors felkínálja továbbra is a lehetõségeket, csak éljen velük! Angyali üzenet: Ha anyagi helyzetét illetõen kishitû, kérjen segítséget! Küldje az ég felé kérését, rövid idõn belül választ fog kapni.
 
(02.20.- 03.20.): Ez a hét az erõfeszítések jegyében telik. Köztudott, hogy minden sikernek ára van, legtöbbször verejtékes munka, küzdelem. Legyen elszánt, és ne hagyja eltéríteni magát! A csillagok üzenete mégis mélyebb, egyetlen üzlet sem lehet annyira fontos, hogy annak érdekében elhanyagolja az önhöz legközelebb álló embereket. Az arany középút az ön esetében is ajánlott. Heti angyali üzenet: Figyelje a belsõ hangot, mert minden nap üzen önnek valamit!

Forrás:http://gil.hu
Melitta 20/922-52-92

Régóta töprengsz azon, hogy elengedj valakit. Nem kell tovább
ezen agyalnod. Ha úgy érzed, hogy eljött a búcsúzás ideje, akkor ints búcsút – ez lesz
a legjobb mindenkinek. Ha viszont úgy érzed, hogy inkább megjavítod a dolgokat, akkor
fogd meg a képzeletbeli szerelőkészletedet és „szereld meg” a helyzetet! Milyen
eszközök szükségesek ehhez? Szeretet, elfogadás, és egy segítő kar, amely minden
érintettnek segít. Azt azonban ne feledd, hülyét nem csinálhatsz magadból!

22-tõl 28-ig
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások