Heti horoszkóp
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. február 21. csütörtök

Eleonóra ünnepli névnapját.
Holnap Gerzson napja lesz.
Heti horoszkóp PDF Nyomtat Email
2018 május 25., péntek 23:00

Érvényes: 2019. január 26-tól február 1-ig

(03.21.- 04.20.): Rádöbben arra, hogy az ideáljának megfelelõ kapcsolatért nemcsak partnerének, de Önnek is sokat kell tennie. Ennek elsõ lépése az, hogy kellõ figyelemben részesítse párját. Anyagi helyzetét tekintve jó stratégiai játékosnak kell lennie, többet kell dolgoznia, és döntéseit tekintve meggondoltabbnak kel lennie. Erõteljes temperamentumából adódóan január végén, február elején feszegetni kezdi vitalitása határait, aminek következtében túl sok energiát használ el, ezért fáradékonyabb lesz, mint általában.
 
(04.21.- 05.20.): Ötletekben nem szenved hiányt, azonban jól meg kell válogatnia, hogy ezek közül mit visz véghez, és melyikre szán nagyobb erõfeszítést. Február elejétõl környezete nagyobb támogatására is számíthat. Meglévõ kapcsolatában szerelme egyre fokozódik, intenzív érzelmeket élhet át partnerével. Szépen lassan érzéki élete újabb dimenziójába lép át. Emiatt komoly dilemma elé néz, amibõl csak abban az esetben kerül ki gyõztesen, ha hajlandó több kompromisszumot kötni. Pénz szempontjából vegyes idõszak mutatkozik, lesz kiadása bõven, de szerencsére bevételei is nõnek.
 
(05.21.- 06.21.): A Nap, az Uránusz és a Mars hatására könnyebben alkalmazkodik az életében bekövetkezõ változásokhoz. Karrierje a Szaturnusz és a Vénusz befolyása alatt áll, aminek köszönhetõen több ambícióra fog szert tenni. Munkájában ajánlott nagyobb figyelmet szentelni üzleti partnereinek, akik megpróbálnak Ön alá ásni. Magánéletében a kifinomultság és a szenvedély lesz most meghatározó. Szerelem iránti vágya mindennél erõsebbé válik. A Vénusz jótékony hatására, a csábítás és a sikerélmény iránti vágya nagyon megnõ.
 
(06.22.- 07.22.): A magányos Rákok életébe megérkezhet a várva várt szerelem! Természetesen kicsi a valószínûsége, hogy becsönget az ajtón az igazi, ezért elengedhetetlen, hogy kimozduljon a zárt ajtók gondosan felépített falai mögül és emberekkel találkozzon. Adjon lehetõséget az ismerkedésre! A kapcsolatban élõ Rákok szerelmi élete kiegyensúlyozott és csöndes lesz, a kötelék tovább erõsödhet, közös életük az eddiginél sokkal magasabb szinten folytatódhat.
 
(07.23.- 08.23.): Magabiztossága az Oroszlánt most sem hagyja el. Kisugárzásának hála ellenállhatatlan lesz. Amennyiben még keresi az igazit, alkalma adódik rengeteg új lehetõség közül válogatni. Bármi megeshet, a sok jelentkezõ között akár a nagy Õ is felbukkanhat. Lényeges azonban, hogy a stabil párkapcsolatban élõ Oroszlánok nagyobb hangsúlyt fektessenek párjuk igényeire! Hajlamosak gyakran megfeledkezni a másikról a nagy ragyogásban.
 
(08.24.- 09.23.): Ha képes kicsit elengedni magát, és utat engedni a kiszámíthatatlan érzelmeknek, akkor rövidesen betoppanhat valaki az életébe. Lehetséges, hogy elsõ látásra beleszeret, elõfordulhat azonban az is, hogy az érkezõt elõször barátnak hiszi, ám jóval késõbb ebbõl a barátságból bontakozhat ki szerelem. A hét második felét intenzitás jellemzi a Szûz életében. A társsal élõk szakításon törhetik a fejüket, bár sok helyen ez mégsem történik meg. Pici várakozás után a pár szövetsége megerõsödik, az elõbb említett intenzitást, szenvedélyüket közös életük stabilizálásába fordíthatják.
 
(09.24.- 10. 23.): Jól indul ez a hét Mérlegek számára. A tél múlásával feltöltõdik energiákkal, vonzó lesz és kiegyensúlyozott. Olyan munkaajánlatokat kap, melyek külföld felé terelik. Nem marad ott, csak megy, valamit intéz/elõad és jön is vissza. Párjával kellemes napoknak nézhetnek elébe. Az egyedülálló Mérlegek sok-sok kalandra számíthatnak. Fõleg hét közepétõl kisebb harcokra, csapongóbb, végletesebb napokra van kilátás. Azért nincs ok a csüggedésre, mert minden úgy alakul, ahogyan azt szeretné, ragyogó formában lesz, és csodaszép napokban reménykedhet.
 
(10.24.- 11.22.): Szenvedélyessége a következõ napokban sem hagyja pihenni a Skorpiót. Kutakodik, a dolgok mélyére akar látni, ám lényeges, hogy idõt adjon magának, másoknak, hogy megérkezhessen a válasz feltett kérdéseire. Aki egyedül van, nem biztos, hogy pár héten belül rátalál kedvesére. Nem véletlen ez a magányos idõszak, rengeteg tudást szív magába szerelmi téren. Ha nincs egyedül, stabilizálódik kapcsolata, társa megbízható és támogató partnere lesz egész évben.
 
(11.23.- 12.21.): Gondoktól mentes, szép idõszak ígérkezik a szerelemben a Nyilas jegyûeknek. Számos hódítással büszkélkedhet, és ha a felszín és az álarcok mögé pillant, esélye van megtalálni azt, akivel õszinte, mély kapcsolatot alakíthat ki. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy nagyon sok idõt töltsön mások társaságában, barátkozzon, ismerkedjen! Az eddigi, nem csak szerelmi kapcsolatai is elmélyülnek az eljövendõ napokban, hetekben.
 
(12.22.- 01.20.): A fegyelmezett, de belül gyakran hullámzó Bak tõle kissé szokatlan módon adhatja át magát vágyainak. Lelkileg és testileg is intenzív öröm-élményekben lesz része, mintha most történne meg elõször önnel ez a nagyszerû érzés. Sokat vár el kedvesétõl, még úgy is, hogy tudja róla, hogy foglalt, azaz még van valakije. A magányos Bak jegyûeknek, kiket szülõ, rokonság irányít, jó lenne végre önállósodni, majd saját életüket élni. Minél késõbben kezd bele, annál lassabban, nehézkesebben fog mûködni.
 
(01.21.- 02.19.): Partneri kapcsolatában változások jöhetnek, a baráti társaság révén új szerelem kialakulása is lehetséges. Nem várja ezt az érzést, nem készül rá, inkább hárítja, mégis szinte magától kialakul. Az ismeretségbõl szerelem, késõbb komoly kapcsolat alakulhat ki. A házasságban élõknél békében, nyugalomban, kölcsönös szeretetben telnek a napjaik. De a sok munka, feladat, elintézni való okozhat problémát, mivel kevesebb idõ jut egymásra.
 
(02.20.- 03.20.): A Jupiter mozgásából adódóan életében jelentõs változások fognak bekövetkezni. Az Ön mindennapokban betöltött szerepe fontosabb lesz, mint gondolja. Munkáját illetõen nem fogja kímélni magát, a Mars impulzusaiból adódóan harcias magatartást fog felvenni, aminek köszönhetõen kitûzött céljainak nagyobb hányadát sikeresen fogja megoldani. Személyes fejlõdésében jelentõs változás elé néz. Szerelmi élete, különösen annak erotikus része, a Jupiter és a Szaturnusz támogatásának köszönhetõen a lehetõ legjobban alakul.

Forrás:http://gil.hu
Melitta 20/922-52-92

Régóta töprengsz azon, hogy elengedj valakit. Nem kell tovább
ezen agyalnod. Ha úgy érzed, hogy eljött a búcsúzás ideje, akkor ints búcsút – ez lesz
a legjobb mindenkinek. Ha viszont úgy érzed, hogy inkább megjavítod a dolgokat, akkor
fogd meg a képzeletbeli szerelőkészletedet és „szereld meg” a helyzetet! Milyen
eszközök szükségesek ehhez? Szeretet, elfogadás, és egy segítő kar, amely minden
érintettnek segít. Azt azonban ne feledd, hülyét nem csinálhatsz magadból!

22-tõl 28-ig
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások