• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. december 17.

Lázár ünnepli névnapját.
Holnap Auguszta napja lesz.
Heti horoszkóp PDF Nyomtat Email
2017 november 25., szombat 00:00

Érvényes: 2017. November 25-től December 1-ig

Kos létedre kellõképpen ingadozó hangulatban leszel ezen a héten. Az is rányomja a bélyegét a kedélyállapotodra, hogy szinte minden lépésedet az érzelmek irányítják. Sokszor nem úgy cselekszel, ahogy az eszed szerint kéne tenned. A héten különösen ügyelj arra, hogy ne szólalj meg átgondolatlanul! Rossz következménye lesz, ha másokat ok nélkül bántasz. Ne engedd, hogy az indulataid vezéreljenek! Ha érzed, hogy van benned a feszültség, találj magadnak valami levezetõ gyakorlatot! Hozzá kell szoknod, hogy te is kaphatsz kritikákat, melyek nem mindig építõ jellegûek.
 
A Bikának most munkája során akadhatnak nehézségei. Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt te elvárod. Bármennyire fáradt vagy, szerencsére a szellemi képességeid még most is a maximumon vannak, csupán fizikailag nehezen tudod magadat utolérni. Ne vidd túlzásba a munkát, mert akkor az ünnepek alatt az ágyat fogod nyomni! Az sincs kizárva, hogy megérett az idõ és a helyzet arra, hogy munkahelyeddel kapcsolatosan váltásban gondolkodj. Addig is jól tennéd, ha például a hét közepétõl sokkal több idõt és energiát fordítanál a kapcsolatodra! Ez vonatkozik a társadra és a barátokra is. Te magad is tudod, hogy akiket szeretünk, azoknak a jelenlétét, ragaszkodását nem lehet mással pótolni. Tartsd ezt észben!
 
Az Ikrek jegy szülöttei az átlagosnál kevésbé jól tudnak a hét során koncentrálni, talán a folyamatos idõjárási változásoktól, talán attól, hogy már nagyon elfáradtak, hiszen ez az év sem volt valami könnyû. A napokban az otthoni teendõid is jócskán megszaporodnak. Ne vállalj mindent egyedül csak magadra, azért van a család és a barátok, hogy a jót és rosszat egyaránt meg tudjátok osztani egymást közt! A hét végén kerekedjetek fel együtt a nagyobb bevásárlást elintézni, így egybekapcsolhatjátok ezt a programot egy kis laza forraltborozással!
 
Amennyiben a Rák kegyes jegyébe születtél, most eljött az ideje, hogy nagyobb volumenû rendet tegyél. Nem csak az otthonodban, de az egész életedben. Vannak elintézetlen ügyeid, ami fõként a munkádat érinti, ezeket mielõbb egyenesbe kell hoznod. Egészségileg nincs különösebb problémád. A rengeteg munka mellé mindenáron iktass be nem csak némi testedzést, de aktív kikapcsolódást is, hogy jobban bírd venni az akadályokat! A közelgõ ünnepekre való felkészülés is hatalmas energiát emészt fel, így ezt megelõzendõ, a hét végén családoddal együtt olyan programot tervezz, amitõl új energiákkal tudsz feltöltõdni.
 
Az Oroszlánnak a hét során az idõbeosztásával akadhat némi problémája. Túl sok mindenre kellene, hogy jusson idõ, ezt nehéz lesz végrehajtani. De ha ügyesen szervezed, akkor nem lesz ebbõl probléma. Hajlamos vagy a napokban arra, hogy sûrûn leállj cseverészni. Amire persze szükség van, csak közben telik az idõ, és amit egy feladat elvégzésére szántál, annak fuccs lehet, aztán jön a kapkodás. A legjobb és legcélravezetõbb az lehet számodra, ha a hét elsõ napján készítesz egy kis naptárat a következõ hét napra és az abban összeírt feladatokat szépen sorban megoldod, amikor kész kipipálod és jöhet a következõ, így egészen biztosan el tudod kerülni az idõzavart. A nagy jövésmenésben ne feledkezz meg barátokról, hét végére szervezz velük közös programot, mert már hiányolnak a társaságból!
 
A Szûznek sem lesz könnyû a helyzete ezekben a napokban az idõbeosztását illetõen, eléggé ügyesen kell majd koordinálnod saját magad és a teendõidet, hogy ne fuss ki a határidõkbõl. Neked viszont ez nem okoz nagy problémát, mert ügyesen tudod elosztani a feladatokat, jó szervezõ vagy, így a hét végén teljesen elégedett lehetsz majd a teljesítményeddel. Arra azonban mindenképp vigyázz, hogy az eltervezett napi teendõid sorrendjébe ne engedj beleszólni, ne hagyd, hogy bárki felborítsa a tervedet. A környezetedbõl többen is a segítségedet kérhetik a héten. Be kéne látnia mindenkinek, hogy szétszakadni nem tudsz, de persze – szokásuk szerint - nem fogják.
 
Hogyha Mérleg szülött vagy, akkor ezen a héten nagyon sok idõt szentelsz majd a baráti beszélgetéseknek, de a munkahelyeden is sokszor látnak valamelyik kollégával dumcsizni. Ez persze nem tragédia és nem vethetik a szemedre, hogy társadalmi – társasági életet is élsz, mert erre is szükség van. Csak jobban figyelj arra, hogy mikor és mennyi idõre állsz le cseverészni! Hiszen nem csak a te munkád rovására mehet, hanem mást is feltarthatsz, olyat is, aki nem akar megbántani azzal, hogy erre figyelmeztetne. Az is igaz, hogy született diplomata lévén, hogyha épp a fõnököddel van elintézendõ ügyed, akkor ott mindenképp vesd be ezt a célratörõ, de udvarias beszédstílusodat, ez mindig nyerõ! Amire neked a héten nagy szükséged lesz, hogy az igazi, régi és kedves barátaidat felkeresd és a szakadozó kapcsolatokat újraéleszd, mert erre nagy szükséged van. Például hívd meg õket egy kellemes szombat esti vacsorára!
 
A Skorpióval gyakorta elõfordul, hogy elõbb beszél, mint ahogy gondolkodik. Elõfordulhat, hogy szókimondásod miatt megsérted a barátaidat, családtagjaidat, mert nem igazán értenek meg. A legtöbbjük nem is fogja fel, hogy nem csak nekik lehetnek elvárásaik. Az adventi idõszak jót tesz a lelkednek, sok impulzus ér, ami gyerekkorodat, a régebbi idõt hozza vissza. Igen, jól gondolod, akkoriban nem csak pár Ebenezer Scrooge határozta meg a Föld bolygó jövõjét. Abban a korban az emberség, a tisztesség, és a hasonlók, nem kiüresedett fogalmak voltak.
 
A Nyilas általában egy igen megbízható és jó munkaerõ hírében áll, de most vigyázz arra, hogy a görcsös megfelelni akarás miatt nehogy túlhajtsd magad! A kapkodás, vagy túlvállalás hibákat eredményezhet, azt pedig sokkal nehezebb korrigálni, mint a munkavégzés során inkább kicsit visszavenni a tempóból és némileg több idõt szánni rá, hogy minden rendben menjen. Készíts magadnak egy ütemezési tervet, egy táblázatot és reggelente majd este is nézd át dolgaidat! Párkapcsolatodban nem lesz különösebb változás. Igen lényeges, hogy ha valamiben nem értetek egyet, azt azonnal beszéljétek meg, ne maradjon senkiben sem tüske! A munkatársaid és barátaid a hét végén közös programot szerveznek. Ha téged is elhívnak erre, semmiképp ne mondj nemet!
 
A Bakok a héten igen kreatív passzban lesznek. Minden feladatnál lesz egy használható ötleted, amit a munkád során kamatoztatni is tudsz. Ezáltal az elismerés sem marad el. Ez a jó hangulat jellemzi a napokban a magánéletedet is. Ha párban élõ Bak vagy, akkor kellemesen és nyugalomban telik az egész hét. Szinte lesitek egymás gondolatait, azt, hogy mivel tudnátok a másiknak kedveskedni, meglepetést okozni. Amikor úgy érzed, hogy valaki olyan problémával közelít hozzád, amibõl vita alakulhat ki, akkor vagy hátrálj ki a beszélgetésbõl, vagy ha ez megoldható, tereld olyan irányba, hogy semmiképp ne lehessen belõle veszekedés!
 
Ha Vízöntõ jegyû vagy, akkor neked most  nem fog különösebb nehézséget okozni a heti nagy csapatmunka, mert kiválóan alkalmazkodsz és mindig szem elõtt tartod, hogy a közös érdek a legfontosabb. Valami különleges feladatot osztanak ki rátok, amit remekül el fogtok végezni, így nagy lesz a közös dicsõség. Magánéletedben némileg vissza kell venned az abszolút irányító szerepbõl, mert a család arról szól, hogy a jót és rosszat is közösen vállalják a családtagok. A feladatokból mindenkinek ki kell venni a részét, és persze majd annak gyümölcsét is közösen kell élvezni. Hagyd, hogy rajtad kívül másnak is legyen véleménye, elképzelése, beszéljétek meg, hogy bizonyos esetekben mi lesz a mindenki számára legkedvezõbb megoldás. Nem szabad rátelepedni a másikra, mert az vitát és veszekedést okozhat, azt pedig te magad sem szeretnéd!
 
Ezen a héten a Halak legfontosabb feladata, hogy végre saját magára szánjon elég idõt. Most lehetõséged lesz arra, hogy kicsit visszatekints az elmúlt hetek történéseire. Volt és van bõven lehetõséged megmutatni, hogy nagyon kreatív, erõs személyiség vagy, rengeteget tettél és teszel is le az asztalra. A hét végén felerõsödik benned az érzés, hogy a családod, párod mennyire ragaszkodik hozzád. Sokkal nagyobb szükségük van rád, mint te azt gondolod. Tölts velük egy kis idõt, beszélgessetek, igyatok egy kis forralt bort! Ne felejtsd el, hogy ha érzed a szeretetet és ragaszkodást, az akkora olyan erõt ad, amit semmi más nem pótolhat!

Forrás:http://gil.hu
Melitta 20/922-52-92

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com
33 650x488

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások