• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. szeptember 24. hétfő

Gellért ünnepli névnapját.
Holnap Eufrozina napja lesz.
Heti horoszkóp PDF Nyomtat Email
2018 május 26., szombat 00:00

Érvényes: 2018. szeptember 22-tól 28-ig.

(03.21.- 04.20.): A napokban bármit megtehetsz, ami az előremeneteledet szolgálja. Szerencsére az intuíciód vezérel, de nem kevés tapasztalattal bírsz az elmúlt időszakból is. Kellő önbizalommal rendkívül eredményessé teheted a hetedet. Kisebb dolgokban számíthatsz a családod segítségére. Ha kreatív terveken dolgozol, lendületet kapsz. Teendő: ha még el tudsz csípni pár általad kívánt szabadtéri koncertet, ne habozz, ne odázz, inkább menj, vegyél jegyet, tombolj, élvezd!
 
(04.21.- 05.20.): Anyagi dolgaid kerülnek előtérbe. Egy váratlan utazás, kül/belföldi tanulás, mely valamilyen szinten munkádhoz kapcsolódik, nemcsak erődet, de bankszámládat is leszívhatja. Ennek ellenére javasolt, mert a későbbiekben sokat profitálsz belőle. A Jupiter támogat párkapcsolati kérdésekben. Most tedd félre a túlbonyolítást, hallgass a szívedre, és éld jól meg amit, akit kaptál. Tennivaló: Frissítsd fel nyelvtudásodat! Akár cseten is, ismerkedj olyan külföldiekkel, akik ebben segítségedre lehetnek!
 
(05.21.- 06.21.): A Mérleg hava ugyanúgy levegő jegy, mint te. Most semmi nem lehet nehéz vagy problémás számodra. Jól használod adottságaidat, egyben a Mars erejét. Elsősorban hivatalos ügyeidben segít, hiszen az amúgy is gyors gondolkodásodat még jobban felpörgeti. Fontos: ne hagyd magad felbosszantani a hivatalokban működő, egyes droidok által! Tennivaló: Friss levegő, kis mozgás, esti séta után várható jobb, tartalmasabb alvás.
 
(06.22.- 07.22.): Egyre jobban azt érzed, letetted a múltadat és ezután már csak jó jöhet. A szépség, a szerelem, mind a társaid. Még hozzá szegődik a bölcsesség is, mely jó irányú szelet mutat. Munkádban akkor leszel sikeres, ha azt csinálod, amit szeretsz. Amennyiben erre még nincs lehetőséged, töltsd ki az üres űrt valamiféle általad kedvelt hobbival! Tennivaló: Ha pasiból vagy, kellenek a női energiák, de fordítva is igaz. Attól még, hogy nem végleges egy kapcsolatod, szükség van összebújásokra!
 
(07.23.- 08.23.): A Merkúr és a nap visszavonulót fúj, ezért nem leszel annyira nyakas. A Vénusz be/átsétál jegyeden, és egy kellemes románcot, flörtöt hoz. Kivételesen te is könnyedén veszed a dolgokat, nem akarsz többet, mint amennyit a helyzet enged. Ennek az állapotnak az eredménye, hogy ingadozásmentesnek, kiegyensúlyozottnak érzed magad. Tennivaló: egy színházi előadás nemcsak szórakozás, hanem közelebb hozza a párokat, a családot. Élvezd a szellemi pörgést!
 
(08.24.- 09.23.): Elsőbbséget élveznek a barátok, a szórakozás, a társasági élet. Különösen akkor élvezed, ha a központban lehetsz. Amit előadsz, annak mindig van tartalma és a közönség figyel rád. Munkahelyeden, ha vannak beosztottaid, őrizd meg higgadtságodat, annyit várj el tőlük, amennyire képesek! Tennivaló: itt az ideje, hogy belekezdj valami örömet adó mozgásformába, táncba. Keress oktatót, és társakat az edzéshez, a tanuláshoz!
 
(09.24.- 10. 23.): Te leszel a hét sztárja. Fizikai és mentális erőd óriási, vonzóerőd pedig mindenkit rabul ejt. Akik most keresnek, találnak partnert, viharos, érzéki időszakra számítsanak. Ha valami öröm ér, hegyeket mozdítasz meg. Az őszi napok feltöltenek még akkor is, ha nem mindig süt a Nap. Táplálkozásodra ügyelj, ne légy mohó és telhetetlen, sem mennyiségben, sem minőségben! Tennivaló: eljött a takarítás, rendrakás, selejtezés ideje. Stresszoldó hatása is kifejezhető.
 
(10.24.- 11.22.): A Mars a jegyedben halad, kapcsolatba kerül uralkodó bolygóddal. Jó oldala, hogy tele leszel jobbnál jobb ötletekkel, negatív hozadéka pedig, hogy időnként túlteng benned a függetlenség vágya. Egy kedves személy segítségével sikerül megnyugvást találnod. Tekintsd ezt ajándéknak, anélkül, hogy rögtön magadhoz akarnád láncolni! Tennivaló: búcsúztasd a nyarat egy jó kis partival, melyen mindenki ott van, aki neked számít!
 
(11.23.- 12.21.): Veled van az erő még akkor is, ha most úgy érzed, az utóbbi időben minden megállt, vagy rosszabbul ment. A Nyilas szülött most kétféleképpen nyilvánulhat meg. Egyszer önbizalom-hiányos, pesszimista, máskor összeszorított fogakkal is, de túllép az élet adta nehézségeken. Jelenleg a csillagok az utóbbinak kedveznek. Legyél bátor és kitartó! Tennivaló: menj bulizni, élvezd még kicsit a nyitott teraszok hangulatát! Akkor is, ha időnként összekoccan a fogad!
 
(12.22.- 01.20.): Érzelmileg egy jó hét áll előtted. Megtalálod, akire vágytál. Akkor, ha van párod, a saját személyiségedet tudod még kedvesebbé varázsolni. Pár napos utazás valamiféle tanfolyam is belefér ebbe az időszakba. Fontos, hogy engedd szabadjára fantáziádat. De nem ám csak úgy, földhözragadtan, hanem szabadon szárnyalva. Tennivaló: ha már régóta tervezed valami új megtanulását, itt az idő, váltsd be magadnak ígéreteidet.
 
(01.21.- 02.19.): Jegyedben az Uránusz egyre jobban megmutatja erejét. Arra vigyázz, hogy engedj kicsit makacsságodból! Mostanság erősen érzed, hogy bizonyos helyzeteket csak úgy tudsz elfogadni, ha a te akaratod érvényesül. Szerencsére az utolsó pillanatok általában meghozzák az odaillő megoldást. Hivatásodban akkor érzed jól magad, ha csapatban dolgozol, mégis független tudsz maradni. Tennivaló: érdekes felfedezésekre juthatsz családod eredetének tisztázásával, családfa kutatással. Ha úgy érzed, ennek itt az ideje, tedd meg.
 
(02.20.- 03.20.): Erősödnek a baráti kötelékeid, kapcsolataid. Eljött az a pillanat, amikor meghallják és fontosnak tartják véleményedet. Otthonodban kisebb változások veszik kezdetét, új dolgokkal gyarapodsz. A színekre vigyázz, sok pasztell legyen benne! Újfajta kihívás talál meg a tanulásban, munkában, és addig nem hagy nyugodni, amíg utadon nem vagy. Tennivaló: szükséged van a rendre és a rendezettségre. Ahogy kint, úgy bent, ha a lelked rendben van, akkor dolgaid 90%-a rendezett.

Forrás:http://gil.hu
Melitta 20/922-52-92

Régóta töprengsz azon, hogy elengedj valakit. Nem kell tovább
ezen agyalnod. Ha úgy érzed, hogy eljött a búcsúzás ideje, akkor ints búcsút – ez lesz
a legjobb mindenkinek. Ha viszont úgy érzed, hogy inkább megjavítod a dolgokat, akkor
fogd meg a képzeletbeli szerelőkészletedet és „szereld meg” a helyzetet! Milyen
eszközök szükségesek ehhez? Szeretet, elfogadás, és egy segítő kar, amely minden
érintettnek segít. Azt azonban ne feledd, hülyét nem csinálhatsz magadból!

22-tõl 28-ig
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások