• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. október 17. kedd

Hedvig ünnepli névnapját.
Holnap Lukács napja lesz.
Heti horoszkóp PDF Nyomtat Email
2017 október 07., szombat 00:00

Érvényes: 2017. Oktober 07-től Oktober 13-ig

Ezekben a napokban nehezen nézel szembe érzelmeid bonyolult világával. Olyan érzésed lehet, hogy nem találod a helyed, nem tudod megértetni magad környezeteddel. Érdemes lenne megfigyelned, hogy milyen élethelyzetekben erősödik ez az érzés. Jól teszed, ha nyitottabb leszel a kompromisszumokra, ez később még hasznodra lehet! Szerelem terén ezek a napok nem hoznak jelentős változást. Ha bánatod van, vagy stresszel valami, írd ki magadból! Meglátod, megkönnyebbülsz, és még a megoldást is megtalálhatod, ha az írottakat visszaolvasod.
 
Temérdek érzelmet szeretnél adni környezetednek, és megvan benned az igény, hogy szeress, és téged is viszontszeressenek. Mindemellett azonban félsz is attól, hogy ezt a sok érzelmet nem fogadják el tőled. Talán ott bujkál benned a gondolat, hogy nem tudod a számodra fontos embereket éppen úgy szeretni, mint ahogyan ők vágynak erre. Ne feledd, mindenki csak azt tudja nyújtani, amire képes! Ez lehet sok, vagy épp kevés. Ha valami nagyon más programra, élményre vágysz, mi lenne, ha a barátnőidet rávennéd egy kalandparkozásra, szabadulós játékra, vagy menjetek, üljetek be egy jó kis kocsmába!
 
Amikor ennyire népszerű vagy, akkor se válj türelmetlenné a környezetedben élőkkel! Csoportosítsd jobban elfoglaltságaidat, és szakíts több időt szeretteidre, kedvesedre! Meglátod mennyire jó, ha bensőséges hangulatban telnek a napok. Hétvégén néhány barátoknak, barátokkal szervezett közös program, legyen az akár egy közös főzés, akár más közös aktivitás, közelebb hoz titeket egymáshoz.
 
A Merkúrnak és a Napnak köszönhetően partnereddel egy hullámhosszon lesztek. Használd ki ezt a lehetőséget és tervezzetek sok közös programot! Ötletnek pl. itt vannak a szüreti mulatságok, majd az azt követő bálok. A szinglik kissé türelmetlenek, de ezt a feszültség egyfajta izgalmas energialöketet ad számukra, mely igencsak bejön az ellenkező neműeknek! Semmi kétség: most megmutathatod, hogy mire vágysz, és ha talpraesett vagy, meg is kapod azt!
 
A Plútónak és az Uránusznak köszönhetően pezseg az életed, s most a legutolsó, amire gondolsz, egy biztos és fix szerelmi partner. Ugyanakkor ne dobj el magadtól egy fontos lehetőséget sem, hisz jelenleg meg tudsz ülni több lovat egy fenékkel is! Ez utóbbi a párban élőket csábítja egy kis mellékvágányra. Pénzügyi szempontból sok terved van, és akad sanszod is a felemelkedésre. Szinte minden rajtad múlik! Csak ne habozz túl sokáig!
 
A csillagok sokat kínálnak számodra. A Vénusz és Mars pedig olyan izgalmas aurát teremt körülötted, hogy te magad lehetsz az Ősz manó mindenki szemében. Egyfajta csodálkozó bámulattal csüngnek majd rajtad a pasik, és nők egyaránt. Alig várják, hogy kinyisd a szád, máris megkapsz bármit tőlük! Fontos: hajlamos vagy ítélkezni mások felett, de mielőtt kimondanád, amit gondolsz, finomíts, rajta és kedvesebben add elő!
 
Most rajtad áll, hogy végre magadhoz ragadd a kezdeményezést. Erre a nagyszerű Vénusz állás miatt minden esélyed meg is van! Ha tudod, hogy valójában mit akarsz, akkor mire vársz még? A Szaturnusz emellett nagyon kiegyensúlyozottá tesz, ami másoknál ugyancsak sikert arathat! Párkapcsolatodra ráfér egy kis renoválás. Érzelmek, szexualitás? Változtass ezeken a területeken is, ha kell, jó nagyot! Lazításként nézz ki magadnak egy értelmes programot, lehet az egy előadás, fotókiállítás, vagy nézz klasszikus filmeket! Fejedet kiszellőztetve jobban átlátod a dolgokat.
 
Rengeteget dolgozol, de azért is húzódik el ennyire minden nap, mert sokat lógsz a közösségi oldalakon, több emberrel beszélgetsz egyszerre,… stb. Koncentrálj jobban a fontosabb dolgokra! A párod hangulata egy kicsit változékony és maga sem tudja néha, hogy mire vágyik igazán. Nézzetek meg néhány jó filmet, ahol segíthetsz ellazulni és kikapcsolódni neki is! Ha szingli vagy, és arról álmodozol, hogy végre téged is átölel valaki esténként, akkor a legfőbb ideje, hogy végre kinyisd a szemedet! Ha kevesebb ódát zengsz az egyedüllét dicséretéről, több időd és energiád marad ezen a helyzeten változtatni.
 
Fantasztikusan indul a heted, remek híreket kapsz. Ha kipihent vagy, figyelj arra, hogy ez a jó lendület megmaradjon. Lehetőség szerint tarts pár perces szünetet munkádban, mozgasd meg hátadat, izmaidat! A párban élők most nagyon csábítóra veszik a figurát, és a partner nagyon is tudja majd, hogy mennyire szerencsés, és mennyire félnie is kell, hogy valaki másban is érdeklődést vált ki kedvese. A hivatalos és munkahelyi ügyekben ügyesen lavírozol, és kreatív ötleteidből sem lesz hiány.
 
Próbálj egy kicsit elrugaszkodni megszokott énedtől, s bátran vállald fel az érzelmeidet, és mutasd meg csábító oldaladat! Alig lesz valaki, aki ellent tud állni neked. Ha szingli vagy, optimizmust felsőfokon alkalmazd! Ennek első és legfontosabb alaptétele a folyamatos mosoly. Sokan viszonozzák majd. Örülj ennek a könnyed és változatos időszaknak! Munkában itt a fejlődés ideje. Gondolkozz el azon, hogy mire vágysz valójában, és ne félj belevágni a világmegváltó tervekbe se!
 
Keveset találkoztok a szerelmeddel? Mindig közbejön valami? Ezek jelek arra, hogy ha már az elején nyögvenyelősen működik valami, abból nem mutatkozik sok jó a jövőre nézve. Adj időt a dolgok alakulásának, de ne dugd homokba a fejed! Merkúr és Uránusz szakmai téren is megtámogatnak, mindenfajta napi teendődben megkönnyítik a dolgodat. Lehengerlő érvelésed jócskán megkönnyíti mások meggyőzését igazadról, így nincs olyan, akit ne tudnál kenyérre kenni. Használd ki ezt az időszakot!
 
Ha még keresed a párod, akkor jó esélyekkel kecsegtetnek a csillagok ezen a héten, mely a szinglilét végét is jelentheti. De biztos vagy benne, hogy el akarod engedni szabad életedet? Próbálj világosságot teremteni kusza gondolataidban, hogy mit akarsz és csak azután valami újdonság után nézni! Munkában a Nap és az aktuális bolygók stabilitást ajándékoznak számodra, s képes leszel minden célodat keresztül vinni. Fontos: bizonyos egészségügyi kontrollvizsgálatokat (pl. vércukor ellenőrzés, vérnyomásmérés,…stb.) bizonyos időszakonként akkor is el kell végeztetned, ha nincs ezzel kapcsolatos panaszod. Na sajnáld rá az időt!

Forrás:http://gil.hu
Melitta 20/922-52-92

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások