Jó munkához jó kávé kell!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 15. szombat

Mária ünnepli névnapját.
Holnap Ábrahám napja lesz.
Főoldal Életmód Gasztrománia Jó munkához jó kávé kell!
Jó munkához jó kávé kell! PDF Nyomtat Email
2019 december 16., hétfő 10:22

Ön is járt már úgy, hogy semmi sem esett volna jobban egy finom, gőzölgő feketénél a munkahelyi pár perces szünetben, két feladat intézése között? Az irodában lévő kávégép viszont csak egy híg, kávét csak nyomokban tartalmazó barna levet csurgatott az alá helyezett műanyag pohárba

Sajnos ez a helyzet sokaknak lehet ismerős. Pedig a hatékony munkához elengedhetetlen, hogy a dolgozók legjobb tudásuk szerint lássák el a feladatukat, és megfelelő körülmények között dolgozhassanak. Egy jó kávé rengeteget lendít a munkakedven, ez nem vitás!

Milyen kávézási lehetőségei vannak egy irodai dolgozónak?


Ha a munkahely frekventált környéken található, az egyik lehetőség lehet az, hogy a legközelebbi kávézóban szerzik be a kollégák a napi kávéadagjukat. Ebben a munkáltató egyértelműen ellenérdekelt, hiszen ezek a kávészünetek biztosan nem 10 percig fognak tartani. Valójában a dolgozók számára sem kényelmes megoldás, mivel rossz időben, hidegben legszívesebben ki sem tennék a lábukat az irodából, de a koffein utáni vágy ilyenkor is hajt!


Egy másik, mindenkinek előnyösebb lehetőség az, ha az irodában biztosítottak a kávézás feltételei. A vállalat vehet egy kávégépet, bár szakszerű segítség híján nem egyszerű kiválasztani az igényekhez és a kapacitáshoz is illeszkedő berendezést. A géphez többféle terméket - kávét, tejport - kell folyamatosan vásárolni, nem is beszélve a kávézást kiegészítő eszközökről, úgy mint kávés poharak, csészék, cukor, tej, tejszín. Ezek rendszeres újravásárlása is plusz terhet ró a cégre, hiszen valakinek ezt rendszeresen figyelni és intézni kell.


Létezik azonban még egy megoldás, ami a fenti feladatok ellátását is magába foglalja: komplex irodai kávégép szolgáltatás igénybevétele. Mit is jelent ez pontosan? A KoffeinService segítségével összefoglaltuk, miben nyújt ez a lehetőség jóval többet egy kávégép megvásárlásánál.


Miért éri meg kávégép bérlésben gondolkodni?


Egy kávégép bérlésével kiküszübölheti azt a hibát, hogy olyan gépbe fektet nagyobb összeget, amely valójában nem is váltja be a hozzá fűzött reményeket. A rendszeres karbantartás, sőt hiba esetén a javítás megszervezése sem az Ön nyakába szakad, ezt a gépet biztosító cég oldja meg. Nem fordulhat elő, hogy a kollégák kifogynak a kávéból, és nincs aki az újabb adagot megrendelné vagy elmenne megvenni. Az irodai kávészolgáltató a fogyasztási szokások figyelembevételével biztosítja a folyamatos utánpótlást. Sőt, a színvonalas kiszolgálás részeként a kávézást kísérő egyéb kiegészítők is megtalálhatók a kínálatában.

Nem csak kávét, hanem élményt is nyújt


Egy minden igényt kielégítő irodai kávészolgáltató révén a dolgozók számára a munka közbeni kávéfogyasztás olyan kellemes élménnyé válik, ami kedvezően hat a hangulatukra, ezáltal pedig a munkahelyi légkörre. Jókedvűen, felfrissülve pedig mindenki szívesebben veti magát bele az új kihívásokba! /X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások