A Nemzeti Regattán is győzedelmeskedett a miskolctapolcai Avalon Ristorante csapata!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 12.

Izabella ünnepli névnapját.
Holnap Jenő napja lesz.
Főoldal Életmód Gasztrománia A Nemzeti Regattán is győzedelmeskedett a miskolctapolcai Avalon Ristorante csapata!
A Nemzeti Regattán is győzedelmeskedett a miskolctapolcai Avalon Ristorante csapata! PDF Nyomtat Email
2018 június 16., szombat 10:14

 Június 9-10-én immáron harmadik alkalommal került megrendezésre Siófokon a Nemzeti Regatta vitorlásverseny, ahol a résztvevők két napon át saját településüket képviselhették a gazdaság, a kultúra, a művészet, a politika, a sport vagy gasztronómia világából. Az Avalon Ristorante csapata Miskolc város gasztro-kultúráját prezentálta a versenyen. A csapattagok örömmel fogadták a megtisztelő felkérést, lelkesen készültek az újabb kihívásra, amit eredményesen is teljesítettek a hétvégén.
„Nagyon megtisztelő feladat volt a Miskolci Önkormányzat megbízásából, hogy az Avalon Ristorante képviselhette szülővárosunkat ezen a jeles rendezvényen.” – kezdte élménybeszámolóját az Avalon Park gasztronómiai igazgatója, Bajusz Gergely.

Június 9-10-én ötven településről érkeztek szakácsok a Balaton partjára, hogy bemutathassák a zsűrinek és a nézelődő tömegnek helyi, tradicionális jellegzetességeiket. Autentikus olasz étterem lévén, a miskolctapolcai Avalon Ristorante munkatársai egy kis itáliai esszenciát is csempésztek a fogásokba, hogy még különlegesebb legyen az ízélmény. Az étterem kreatív séfje, Szepesi Gábor mindvégig maximális figyelemmel kísérte a csapat munkáját, hogy az ételek ízvilága és hibátlan tálalásuk is elvarázsolja a zsűrit:

„Több héten keresztül készültünk erre a hétvégére, hogy a verseny kezdetéig minden a rendelkezésünkre álljon a szabadban történő főzéshez és annak sikeres lebonyolításához. Specialitásaink elkészítéséhez a lehető legfrissebb alapanyagokat használtuk, mind a harcsát, a pisztrángokat, a szarvast és a vargányagombákat illetően. Először a perecesi pisztrángot prezentáltuk a bíráló bizottságnak, amit vele sült zöldségekkel szervíroztunk. Ezt követően nagy izgalommal vártuk az eredményhirdetést, ahol a második helyezést sikerült elérnünk.” – nyilatkozta Gábor a verseny helyszínén.

A dobogó második foka még nagyobb motivációt adott a maximalista csapatnak a következő forduló precíz és tökéletes teljesítéséhez. A szarvasgerinc - Bükk szíve vargányagombával már abszolút győztes lett a versenyen és teljesen lenyűgözte a zsűritagokat:

„Amikor kimondták a második helyezettet és nem mi voltunk, már éreztem, hogy a mi csapatunk lesz az első. Ördög Nóra még ki se mondta a fogásunk teljes nevét, már az első szó után óriási kiabálással rohant az egész csapat a dobogó legfelső fokára. Rendkívüli érzés volt és könnyes szemekkel néztem, ahogy több száz ember tapsol nekünk.  Nóra ezek után még a leghangosabb szurkolói tábornak járó díjat is nekünk hirdette ki. A verseny után Miskolc város polgármestere, Kriza Ákos és az Avalon Park ügyvezetője is gratulált nekünk. Reméljük, lesz még ilyen lehetőség a közeljövőben, ahol ismét szívvel-lélekkel küzdhetünk az egész városért!” – mesélte büszkén Bajusz Gergely.


Az elismerésekkel kitüntetett munkatársaknak ezúton is szívből gratulál az Avalon Park csapata és vezetősége!


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások