Töltikével rakott hús
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. november 21. szerda

Olivér ünnepli névnapját.
Holnap Cecília napja lesz.
Főoldal Életmód Főételek Töltikével rakott hús
Töltikével rakott hús PDF Nyomtat Email
2014 július 29., kedd 07:46

Hozzávalók:IMG 0033 4
12 szelet hosszúkaraj vagy csirkemell

Töltikéhez:
2 zsömle,
2 tojás,
2 fej vörös hagyma,
10 dkg csirke máj,-vagy gomba, vagy mindkettő,
20 dkg vaj,
petrezselyem,
fűszerek, só, bors

Elkészítés:

A hússzeleteket egy kicsit megklopfoljuk, és befűszerezzük:só,bors, esetleg sómentes fűszerkeverék.

Elkészítjük a tölteléket, a szokásos módon: a hagymát megdinszteljük, a zsömléket beáztatjuk, majd kicsavarjuk, és összekeverjük a tojással,hagymával, fűszerekkel. Ha szeretjük a csirkemájat, akkor 10 dekányit belekaparunk, és hozzátesszük a földarabolt gombát.

Egy picit magasabb tepsiben, szépen sorozzuk a hússzeleteket, és a tölteléket. Amikor kész a tetejére tesszük a vajat, és sütőben 50 perc alatt készre sütjük.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások