Még egy napig lehet jelentkezni a januári Semmelweis Egészség Napra
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. június 14. hétfő

Vazul ünnepli névnapját.
Holnap Jolán napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Még egy napig lehet jelentkezni a januári Semmelweis Egészség Napra
Még egy napig lehet jelentkezni a januári Semmelweis Egészség Napra PDF Nyomtat Email
2020 január 02., csütörtök 12:53

Az alapításának 250. évfordulóját ünneplő Semmelweis Egyetem ingyenes, interaktív, lakossági, népegészségügyi rendezvénysorozata, a Semmelweis Egészség Napok január 4-én, szombaton folytatódik. A Nőgyógyászati és Onkológiai Nap programjaira nagy az érdeklődés, de az utolsó férőhelyekre péntekig van még lehetőség regisztrálni.
A Nőgyógyászati és Onkológiai Nap kiscsoportos foglalkozásainak többsége előzetesen betelt, de néhány hely felszabadult, így pénteken délig nyitott a lehetőség a feliratkozásra azok számára, akik esetleg korábban lemaradtak a regisztrációról. A nagylétszámú előadások utolsó helyeire szintén péntekig még lehet jelentkezni. A programokhoz a lemondásoktól függően a helyszínen is lehet majd csatlakozni.

A nőgyógyászati és onkológiai témák köré szerveződik a Semmelweis Egészség Napok című rendezvénysorozat következő, január 4-i programja. Az érdeklődők előadásokat hallhatnak a meddőségről, az endomeztriózisról, a korszerű nőgyógyászati rákvizsgálatokról, a pajzsmirigy tumor tüneteiről és kezelési lehetőségeiről, az emlőmegtartó műtétekről, az onkológiai szűrővizsgálatok fontosságáról, illetve a kezelési lehetőségekről. Kiscsoportos foglalkozásokon tanítják meg a Semmelweis Egyetem szakemberei egyebek mellett az emlő önvizsgálat módszerét és a szövettani leletek értelmezését, valamint személyre szóló tanácsadással várják a daganatos betegeket és családtagjaikat, akik a betegség okozta hatékony stresszkezeléshez és a speciális étrend tervezéséhez is segítséget kapnak. A résztvevők a helyszínen jelentkezhetnek meddőségi szűrővizsgálatra és időpontot foglalhatnak nőgyógyászati rákszűrésre.

A rendezvény ideje alatt a Semmelweis Egészségfejlesztési Központ munkatársai egészségügyi állapotfelméréssel, rizikóbecsléssel és személyre szabott tanácsadással is várják a betérőket.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részletes program és jelentkezés a semmelweis.hu/250 oldalon, a Semmelweis Egészség Napok fülre kattintva.

Időpont: 2020. január 4. (szombat) 10:00 – 15:00
Helyszín: Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ (1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-47.)
-47.)

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások