Tudj meg mindent a gél lakkokról!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 15. szombat

Mária ünnepli névnapját.
Holnap Ábrahám napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Tudj meg mindent a gél lakkokról!
Tudj meg mindent a gél lakkokról! PDF Nyomtat Email
2019 június 20., csütörtök 13:05

A legtartósabb megoldás az igényes és gyönyörű műköröm díszítésére, vagy akár a természetes körmök fedésére, esetleg pedikűr mellé lábkörmökre: a gél lakk.

Mitől lesz tökéletes egy gél lakk?


A káprázatos színek mellett természetesen vannak komolyabb elvárások, amiket a gél lakkokkal szemben támasztunk. Úgy, mint a tökéletes és egyenletes fedés, hogy ne legyen túl sűrű, de túl folyós sem, ne ráncosodjon az UV lámpa alatt, és végezetül, hogy legyen könnyen leoldható.


A StudioFlashnél kapható 3 step gél lakk termékcsalád lakkjai éppen ilyenek! Varázslatos színek közül válogathatsz, így biztosan minden vendéged vagy barátnőd igényeinek és persze minden trendnek megfelelően találsz tökéletes árnyalatot.

Gél lakk tanfolyam


Ha még nem dolgoztál ezzel az anyaggal, de szívesen kipróbálnád, akkor a StudioFlash gél lakk tanfolyamát éppen Neked találták ki. A képzés során megtudhatsz mindent a gél lakkok fajtáiról, valamint tanulhatsz díszítő trükköket is. A tanfolyam nem igényel semmilyen előképzettséget.


Az 5 órás gyakorlati, csoportos képzést elhivatott és maximálisan segítőkész oktatók tartják. A tanfolyam végén pedig kiállítanak részedre egy névre szóló, exkluzív igazolást arról, hogy sikeresen elvégezted a képzést.

A tanfolyam tematikája


Az oktatók beavatnak a gél lakk használatának titkaiba, megtudhatsz mindent a típusairól, a készítés munkamenetéről, az eltávolításáról, valamint szót ejtenek a tiltó és befolyásoló körülményekről is.

Mit hozz magaddal?


A válasz igen egyszerű! Semmit! Illetve valamit mégis hozhatsz, mégpedig a jókedvedet és lelkesedésedet. Ezen kívül azonban mindent biztosít a StudioFlash a számodra.


A beiratkozás menete


A tanfolyam mindössze 1 oktatási napot vesz igénybe, 10-tól 15-ig vagy 15-től 20-ig tartó formában. A tanfolyamokra a jelentkezés a befizetések sorrendjében zajlik. A 12 900 Ft-os tanfolyam díj két részletben fizethető be: a 10 000 Ft-os előleg a beiratkozáskor személyesen vagy banki átutalással, a fennmaradó 2 900 Ft pedig majd a helyszínen fizetendő.


Ne hagyd ki a tanfolyamot, ha szeretnél megtudni mindent, amit érdemes a gél lakkokról. Így például a mini manikűrről, a helyes rétegrendről vagy akár tartós köröm titkairól. A gél lakkozás izgalmas világa csak Rád vár!


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások