Megnyitja kapuit az első vidéki tanösvény
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 17. csütörtök

Antal ünnepli névnapját.
Holnap Piroska napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Megnyitja kapuit az első vidéki tanösvény
Megnyitja kapuit az első vidéki tanösvény PDF Nyomtat Email
2018 május 15., kedd 05:39

CSANYIK-VÖLGY: ÚJABB ÚT AZ EGÉSZSÉGHEZ
Megnyitja kapuit az első vidéki tanösvény

Az Európai Unióban évente 1,9 millió ember halálát okozzák kardiovaszkuláris betegségek. Magyarországon is a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, a kóros elhízás és ezen betegségek következményei felelősek a korai halálozások több, mint feléért.  

Ezért hozták létre a Budapesti Szent Ferenc Kórház szakemberei az „Út az egészséghez” programot, amelynek immár harmadik és egyben első vidéki állomása kerül átadásra a Miskolc melletti Csanyik-völgyben. Az átfogó program keretében egy olyan tanösvény kialakítására kerül sor, amellyel segítik az érintett betegségekkel élők és családtagjaik rehabilitációját, egészségi állapotfelmérését, egészségnevelését, valamint a betegségben veszélyeztetettek prevencióját.

A Túraösvényt május 22-én adják át ünnepélyesen a Csanyik-völgyben. Az ünnepélyes átadón részt vesz Dr. Nagy Anikó, Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója, Dr. Toldy-Schedel Emil, a Budapesti Szent Ferenc Kórház főigazgatója, Dr. Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere,
Dr. Losonczi István, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Szent Ferenc Tagkórház kardiológiai osztályvezető főorvosa,Zay Adorján, Északerdő Zrt. vezérigazgatója, Dr. Mester Viktória, Sanofi csanyikvölgyi gyáregység igazgatója.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások