Jól vizsgázott a rendelőintézet
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 27.

Adalbert ünnepli névnapját.
Holnap Vencel napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Jól vizsgázott a rendelőintézet
Jól vizsgázott a rendelőintézet PDF Nyomtat Email
2010 február 11., csütörtök 16:29

Jól vizsgázott a rendelőintézetISO 9001:2008 szabvány szerinti tanúsítást szerzett a szerencsi Szántó J. Endre Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet ez év elején.

 

A minőségirányítási rendszer bevezetése a járóbeteg szakellátás, a kiszolgáló egységek, a laboratórium és a diagnosztika munkafolyamatainak szabályozását foglalja egységbe. A minősítésből adódóan a következő három esztendőben évente külső felülvizsgálati auditot tartanak a rendelőintézetben azért, hogy áttekintsék a betegek elégedettségét, a szakmai, etikai rendszerek előírásainak teljesítését.

A szerencsi polgármesteri hivatalban 2004. évben vezették be az ISO 9001 szabványt, melynek éves felülvizsgálata szintén január hónapban történt meg. Az SGS Hungária Kft. a minőségirányítási szabályok tükrében a fő hivatali munkafolyamatok szabályszerű megvalósítását vizsgálta. A felülvizsgálatot követően az auditor a folyamatok előírás szerinti, megfelelő végzését állapította meg.

A tanúsítás céljából készített rendszerdokumentációnak történő megfeleléssel a hivatal ügyfeleinek és partnereinek kíván információt biztosítani arról, hogy munkáját szabályozottan, a társadalmi elvárásoknak, a törvényeknek, jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően, a minőségirányítási rendszer keretében végzi.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások