Honlap összegzi az otthoni ápolás tudnivalóit
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 8. szombat

László ünnepli névnapját.
Holnap Emőd napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Honlap összegzi az otthoni ápolás tudnivalóit
Honlap összegzi az otthoni ápolás tudnivalóit PDF Nyomtat Email
2014 január 28., kedd 17:19

Nagy szükség van a Máltai Szeretetszolgálat Webnővér kezdeményezésére, hiszen több mint ötvenezer idős embert ápolnak ma bentlakásos intézményekben és még ennél is nagyobb igény lenne az ilyen időskori gondozásra – mondta Soltész Miklós szociális- és családügyért felelős államtitkár a Szeretetszolgálat sajtótájékoztatóján. Az államtitkár kiemelte, hogy a kezdeményezés abban is segítséget adhat, hogy az idős emberek, családban, szeretteik körében maradhassanak és tőlük kapjanak segítséget.

 

A kétéves munka eredményeként összeállított, ingyenesen elérhető Webnővér oktatófilmjei és szakmai tanácsai a gondoskodásra szoruló idős emberek, fekvőbetegek és sérültek ellátásához nyújtanak gyakorlati segítséget. A csaknem félszáz oktatófilm mozdulatról mozdulatra haladva mutatja be a legfontosabb ápolási tevékenységeket és a leggyakrabban előforduló feladatokat.

 

Az oldal segítséget ad abban is, hogy az érintettek a lakóhelyhez legközelebb eső ellátó intézményeket, így például betegszállító szolgálatokat, gyógyászati segédeszközök boltjait és orvosi ügyeletek elérhetőségeit is megtalálhassák. Emellett lelki, táplálkozási, jogi és gondozási tanácsok is olvashatók a honlapon.

 

(Szociális és Családügyért Felelős Államtitkárság)

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások